Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΦΑΒΟΡΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΣΟΥΗΔΙΑ



115 Σουηδία - Αγγλία   1Χ 1,65/BOMBA 1   3,50
Σουηδία και Αγγλία κοντράρονται σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου για την τελική φάση του EURO 2012. Ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο αντίπαλοι είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη έτσι ώστε να μείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης στα προημιτελικά.
Η Σουηδία προέρχεται από την ήττα της πρεμιέρας με 2-1 από την οικοδέσποινα Ουκρανία, με τα δύο γκολ του Σεβτσένκο, ένα αποτέλεσμα οδυνηρό εάν συνυπολογίσει κανείς πως η Σουηδία προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο 35χρονος αρχηγός της εθνικής Ουκρανίας ισοφάρισε κατ'αρχήν σε 1-1 στο 55΄ ενώ στο 61΄ έκανε με κεφαλιά το τελικό 2-1.
Αυτή η ήττα μάλιστα εκτός από την απώλεια των τριών βαθμών για την Σουηδία επέφερε και άσχημες αναταράξεις στα εσωτερικά της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι παίκτες είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα, από τη μία κάποιοι υποστηρίζουν τον αρχηγό της ομάδας Ιμπραχίμοβιτς, ενώ από την άλλη, οι υπόλοιποι υποστηρίζουν τον παλαιότερο της ομάδας και παίκτη του Ολυμπιακού Όλοφ Μέλμπερκ. Οι δυο τους ήρθαν σε αντιπαράθεση την επόμενη της ήττας γιατί ο πρώτος κατηγόρησε τον δεύτερο για την απώλεια του προβαδίσματος του 1-0 από την σουηδική άμυνα. Επίσης επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον Ιμπραχίμοβιτς και τον βοηθό προπονητή Μάρκους Άλμπακ.
Πιθανή ενδεκάδα των Σουηδών: Ίσακσον, Μ. Όλσον, Γκράνκβιστ, Μέλμπερκ, Λούστιγκ, Κάλστρομ, Σβένσον, Τοϊβόνεν, Ιμπραχίμοβιτς, Λάρσον, Ελμάντερ
Από την άλλη, οι Άγγλοι έμειναν στο 1-1 στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Γαλλία χωρίς να ικανοποιήσουν με την απόδοσή τους αφού τόσο η αστοχία των Γάλλων όσο και η τύχη βοήθησαν στο να παραμείνει το ισόπαλο αποτέλεσμα. Ο Λέσκοτ με κεφαλιά στο 30΄ έβαλε μπροστά τους Άγγλους με 1-0, αλλά στο 39΄ ο Νασρί με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 1-1. Αγγλία και Γαλλία ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση του ομίλου και η καθεμία θέλει τη νίκη για να έχει προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. Ο ικανοποιημένος, κατά τα άλλα, προπονητής της Αγγλίας Ρόι Χόντγκτσον δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, δίνοντας για ακόμη μία φορά ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσάμπερλειν και στον Μίλνερ. Τα "λιοντάρια" μετρούν 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στην τελευταία πεντάδα αγώνων τους, ενώ στα 3 από τα 5 αυτά παιχνίδια παρατηρήθηκε συνδυασμός NO GOAL και UNDER.
Η πιθανή ενδεκάδα των Άγγλων: Χαρτ, Κόουλ, Λέσκοτ, Τέρι, Τζόνσον, Τζέραρντ, Πάρκερ, Τσάμπερλειν, Μίλνερ, Γιανγκ, Ουέλμπεκ
Προγνωστικά: Και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση. Σε πιο δεινή θέση όμως βρίσκονται οι Σουηδοί, οι οποίοι έχουν 0 βαθμούς και βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου θέλοντας απαραίτητα τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Αγγλία του 1 βαθμού, έτσι ώστε να μην αποκλειστούν πρόωρα. Ταλέντο υπάρχει στη Σουηδία και εάν εκλείψουν τα προβλήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί στα αποδυτήρια θεωρώ πως το ελάχιστο που μπορεί να πάρει η Σουηδία από αυτήν την Αγγλία είναι η ισοπαλία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου