Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΦΑΒΟΡΙ ΟΙ "ΟΡΑΝΙΕ"



Δεύτερη μέρα του EURO σήμερα, με δύο μεγάλα παιχνίδια. Στις 19:00 η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Δανία, ενώ το βράδυ στις 21:45 η Γερμανία τίθεται αντιμέτωπη με την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.
102 Ολλανδία - Δανία  1  1,50  OVER 1,80
Η Ολλανδία αποτελεί την ομάδα η οποία πέτυχε τα περισσότερα γκολ στη προκριματική φάση, συγκεκριμένα, πέτυχε 37 γκολ σε 10 αγώνες στους οποίους είχε 9 νίκες και μία ήττα. Το γεγονός αυτό, οφείλεται στο ότι διαθέτει στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ της φετινής Πρέμιερ Λιγκ Ρόμπι φαν Πέρσι αλλά και τον "μπόμπερ" της γερμανικής Σάλκε Γιαν Κλας Χούντελαρ.
Η Ολλανδία έχει κερδίσει μόλις 3 από τα 7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της, ενώ μετρά 3 νίκες και 2 ήττες στην τελευταία πεντάδα αγώνων της που ήταν όλοι φιλικοί. Ο πιο πρόσφατος αγώνας είναι αυτός του περασμένου Σαββάτου και το 6-0 επί της Β. Ιρλανδίας. Να επισημάνουμε πως στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια έχει "βγει" το OVER ενώ στα τρία από αυτά παρατηρήθηκε το NO GOAL.
Από αγωνιστικής άποψης ο προπονητής της ομάδας Μπερτ Φαν Μάαρβάϊκ δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τον Γιορίς Ματάισεν.
Πιθανή ενδεκάδα των Ολλανδών: Στεκέλενμπουρκ, Βίλεμς, Μπουμά, Χέιτινγκα, Φαν ντερ Νιλ, Φαν Μπόμελ, Ντε Γιονγκ, Αφελάι, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι
Από την άλλη,  η απώλεια του έμπειρου πορτιέρο Σόρενσεν ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό της 26ης Μαΐου με τη Βραζιλία αποτελεί το μεγαλύτερο πλήγμα για τους Δανούς οι οποίοι θα εμπιστευτούν κάτω από τα δοκάρια τους τον Στέφαν Άντερσεν της γαλλικής Εβιάν. Ο Μόρτεν Όλσεν θα παρατάξει ένα αρκετά νεανικό σύνολο στη φετινή διοργάνωση με σκοπό την επίτευξη μιας καλής πορείας χωρίς όμως ιδιαίτερο άγχος.
Οι Δανοί προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον προκριματικό όμιλό τους αφήνοντας δεύτερη την Πορτογαλία, συγκεντρώνοντας 19 βαθμούς με 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Οι Δανοί έχουν κερδίσει στα 6 από τα τελευταία 8 επίσημα παιχνίδια τους. Στην τελευταία πεντάδα αγώνων μετρούν 3 νίκες και δυο ήττες με τελευταία, την νίκη με 2-0 επί της Αυστραλίας το περασμένο Σάββατο.
Πιθανή ενδεκάδα των Δανών: Άντερσεν, Πόουλσεν, Άγκερ, Κάερ, Γιάκομπσεν, Κβιστ, Ζίμλινγκ, Κροντελί, Έρικσεν, Ρόμενταλ, Μπέντνερ
Προγνωστικά: Ξεκάθαρο φαβορί για το παιχνίδι αυτό υπάρχει και είναι η Ολλανδία. Η Δανία δεν είναι τρομερή ομάδα, έχει καλούς παίκτες αλλά μέχρι εκεί. Θεωρώ πως εάν η Ολλανδία παίξει για να κερδίσει, θα κερδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου