Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ



114 Ουκρανία - Γαλλία  2   1,85
Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα της Ουκρανίας στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στην έδρα της απέναντι στην Σουηδία. Οι οικοδεσπότες κέρδισαν με 2-1 την ομάδα του Ιμπραχίμοβιτς, με δύο γκολ του αιωνόβιου Αντρέι Σεβτσένκο. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ουκρανίας σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Πανευτυχής εμφανίστηκε στο τέλος του αγώνα ο γνωστός μας, Όλεγκ Μπλαχίν και θέλοντας να κατευνάσει τους πανηγυρισμούς δήλωσε πως η εμφάνιση της ομάδας του ήταν καλή μέχρι και το 80΄.
Αναλυτικά, δήλωσε: Απογοητεύτηκα με την απόδοσή μας στα τελευταία λεπτά επειδή οι παίκτες δεν τήρησαν το συμφωνημένο αγωνιστικό πλάνο. Πήραμε πλεονέκτημα μετά και την ισοπαλία της Γαλλίας και της Αγγλίας, αλλά πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι τους για να αποδείξουμε πως μπορούμε να προκριθούμε από τον όμιλο."
Σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά, ο Μπλαχίν πιθανότατα να θυσιάσει κάποιο παίκτη στην επίθεσή του για να ενισχύσει το κέντρο του εν'όψει των πολύ καλών Γάλλων αμυντικών μέσων. Βάσει αυτού κατά 85% ο Σεβτσένκο δεν θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα. Σε αυτό συντέλεσε εκτός από το γεγονός ότι έπαιξε 80 περίπου λεπτά στο πρώτο παιχνίδι, και το ατύχημα το οποίο είχε λίγο αργότερα χωρίς ευτυχώς να έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό.
Πιθανή ενδεκάδα των Ουκρανών: Πιατόφ, Χούσεφ, Κασερίντι, Μιχάλικ, Σελίν, Τίμοτσουκ, Ναζαρένκο, Κονοπλιάνκα, Γιαρμολένκο, Ντέβιτς, Βορονίν
Από την άλλη η Γαλλία προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 με την Αγγλία σε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Οι Γάλλοι είχαν την πρωτοβουλία κινήσεων και τις ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφεραν να φύγουν από το γήπεδο με τους 3 βαθμούς. Ο αριστερός αμυντικός των Γάλλων Πατρίς Εβρά δήλωσε: "Παίζανε με 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα και ήταν πολύ δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνά τους αν και παίξαμε καλά.". Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας Λοράν Μπλαν δήλωσε: "Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο ουσιαστικοί απ'ότι κόντρα στη Γαλλία". Για το θέμα το οποίο δημιουργήθηκε αλλά και τις αντιρρήσεις πολλών Γάλλων για το γεγονός πως η ομάδα παίζει με έναν επιθετικό και αυτό έχει ως συνέπεια την δυσαρέσκεια του Ζιρού ο Μπλαν απάντησε: "Οι πιο πολλές εθνικές ομάδες παίζουν με έναν επιθετικό, δεν είμαι ο μόνος. Στη Γερμανία έχουν το ίδιο πρόβλημα. Έχουν τον Γκόμεζ και τον Κλόζε αλλά πάντα ένας αγωνίζεται. Το ίδιο και με την Ολλανδία που έχουν τον Φαν Πέρσι και τον Χούντελαρ. Ο Ζιρού δεν αισθάνεται απογοητευμένος. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα."
Στα θετικά για τον Λοράν Μπλαν είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τον Μ' Βιλά ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Πιθανή ενδεκάδα των Γάλλων: Γιορίς, Εβρά, Μεξές, Ραμί, Ντεμπισί, Ντιαρά, Καμπάιγ, Ριμπερί, Μαλουντά, Νασρί, Μπενζεμά
Προγνωστικά: Και οι δύο ομάδες έδειξαν στην πρώτη αγωνιστική πως μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση. Οι Ουκρανοί με τη βοήθεια του κόσμου τους αλλά και του γηραιού Αντρέι Σεβτσένκο μπορούν να ελπίζουν πως θα είναι μία από τις δύο ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Γάλλοι δεν έχουν δείξει ακόμη το καλό (αγωνιστικό) πρόσωπό τους και εάν δεν νικήσουν σήμερα, μπαίνουν σε περιπέτειες. Θα ποντάρω στην εμπειρία και στην ποιότητα των Γάλλων παικτών, άρα και στο διπλό του 1,85 της Γαλλίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου