Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΑΣΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, Χ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ "ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ"



Μετά και τη χθεσινή...ματσάρα, σήμερα είναι η βραδιά του άλλου ημιτελικού ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν. Στο πρώτο παιχνίδι το οποίο έγινε στο Μόναχο οι Βαυαροί πήραν τη νίκη στο 90΄ με γκολ του Γκόμες ο οποίος έκανε και το τελικό 2-1. Απόψε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Άλλο "Αλιάντς Αρίνα" και άλλο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".
Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά και το ιστορικό διπλό το οποίο πέτυχαν στο "Καμπ Νου" επί της Μπαρτσελόνα με 1-2, και θέλουν μετά και το πρωτάθλημα να έχουν περάσει και στο τελικό του Champions League. Μοναδική απουσία για τον Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι αυτή του Ρικάρντο Καρβάλιο ο οποίος είναι τραυματίας.
Από την άλλη η Μπάγερν έχασε και μαθηματικά τον τίτλο στην Μπουντεσλίγκα και θέλει να σώσει τη χρονιά με την κατάκτηση του Champions League. Βέβαια μπροστά της θα έχει απόψε ένα μεγαθήριο αλλά για να φτάσει στο τελικό που γίνεται στην έδρα της πρέπει είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο να την αποκλείσει. Εκτός για τον Γιουπ Χάινκες θα είναι οι Φαν Μπούιτεν και Μπρένο ενώ επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα ο Μπάστιαν Σβαινστάϊγκερ.
Στοιχηματικά, δεν αξίζει ο άσος του 1,40, θα προτιμούσα σίγουρα το Χ του 4,25. Αλλά η συντακτική ομάδα του Sportstudio σας προτείνει ένα σημείο με ρίσκο το οποίο δεν είναι όμως αδύνατο. Και αυτή θα είναι η σημερινή μας spicy επιλογή. Επιλέγουμε λοιπόν το σημείο 1 ημίχρονο, Χ τελικό με απόδοση 22,00!

119 Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν   Χ   4,25  /  1 Ημίχρονο, Χ τελικό  22,00  2-1 ΧΑΘΗΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου