Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΠΡΩΤΗ ΦΙΝΑΛΙΣΤ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ



Την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν ακόμη τίτλο στην ιστορία της έχει η Λίβερπουλ η οποία επικράτησε της Έβερτον με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό του FA Cup παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Οι "κόκκινοι" με γκολ του Κάρολ στο 87΄ έκαναν το 2-1 και ανέτρεψαν το εις βάρος τους 0-1 το οποίο είχε πραγματοποιηθεί από το 24ο μόλις λεπτό με γκολ του Γέλαβιτς μετά από τραγικό λάθος των κεντρικών αμυντικών της Λίβερπουλ. Το ημίχρονο του παιχνιδιού τελείωσε με το σκορ να είναι στο 1-0 σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι. Όλα αυτά όμως άλλαξαν από το 60΄ και μετά. Η θέληση της Λίβερπουλ να πετύχει γκολ αλλά και οι ανοιχτοί διάδρομοι τους οποίους άφηνε στην Έβερτον έδωσαν στο παιχνίδι πολύ γρήγορο και εξοντωτικό ρυθμό.
Το γκολ της ισοφάρισης της Λίβερπουλ προήλθε από τραγικό λάθος της άμυνας της Έβερτον όπως ακριβώς είχε προηγηθεί και η τυπικά φιλοξενούμενη. Ο Ντιστέιν έκανε στο 66ο λεπτό τραγικό γύρισμα προς τον γκολκίπερ της Έβερτον, η μπάλα δεν έφτασε ποτέ σε αυτόν αλλά στον Σουάρεζ ο οποίος πήρε την μπάλα και με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.
Και εκεί που έλεγαν πως το παιχνίδι θα πάει στη παράταση το "μαύρο πρόβατο" της Λίβερπουλ Άντι Κάρολ έκανε με κεφαλιά το 2-1 στο 88΄ εξιλεώνοντας τόσο τον εαυτό του όσο και την πολύ καλή στο δεύτερο ημίχρονο Λίβερπουλ.
Να σημειώσουμε πως οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια λόγω της 23ης επετείου από την τραγωδία του Χίλσμπορο την Κυριακή.
Ο δεύτερος ημιτελικός διεξάγεται αύριο στις 20:00 (ΕΤ-3, Sportstudio) ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι.


Liverpool 2-1 Everton από goalsarena2012-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου