Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ



468 Μπλάκμπερν - Μάντσεστερ Γ.   2  1,30  0-2 ΠΕΡΑΣΕ
Ξέροντας την ισοπαλία της Σίτι και την απώλεια βαθμών την οποία είχε στη έδρα της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωρίζει πως με νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού ξεφεύγει με 5 βαθμούς από τη συμπολίτισσα της Σίτι. Οι παίκτες του σερ Άλεξ Φέργκιουσον προέρχονται από τη νίκη με 1-0 επί της Φούλαμ στο "Ολντ Τράφορντ" και έχοντας εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια οφείλουν να κάνουν τα...βασικά για να κατακτήσουν και αυτόν τον τίτλο.
Από την άλλη, η Μπλάκμπερν προέρχεται από την ήττα με 2-1 από τη Μπόλτον και αναζητά επειγόντως βαθμούς για να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Για τους γηπεδούχους μοναδικό ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Ζιβέ. Για τον Φέργκιουσον οι Λίντεγκααρντ, Φλέτσερ, Βίντιτς, Άντερσον, Νάνι και Όουεν θα είναι εκτός του αποψινού παιχνιδιού.
Η Μάντσεστερ ξέρει πως με νίκη γίνεται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι από τους γηπεδούχους και λογικά εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν.

469 Σεβίλλη - Μαγιόρκα  1   1,65  3-1 ΠΕΡΑΣΕ
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την δεύτερη εκτός έδρας συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά με 0-3 επί της Γρανάδα. Οι δύο νίκες τους αυτές τους βοήθησαν αρκετά να πλησιάσουν τις ευρωπαϊκές θέσεις, όχι όμως και να τις σιγουρέψουν. Αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν απόψε απέναντι στην επικίνδυνη Μαγιόρκα. Παραδοσιακά οι φιλοξενούμενοι δημιουργούν προβλήματα στη Σεβίλλη αλλά πιστεύω πως το κίνητρο των Σεβιγιάνων, να βγουν στην Ευρώπη θα κάμψει κάθε αντίσταση της μαχητικής Μαγιόρκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου