Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΚΑΙ...ΤΟ ΜΠΑΜ ΤΗΣ SUPER LEAGUE





Μονό Αποδεκτό: 
432 Πανιώνιος - Λεβαδειακός  1   1,85    2-0 ΠΕΡΑΣΕ
Ο Πανιώνιος βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και παίζει τα...ρέστα του για τη παραμονή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Άκης Μάνζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σκέμπρι, Σιδεράκη και Κολοβό ενώ αμφίβολος είναι ο Αμπντουλάγιεφ. Αξίζει να επισημάνουμε πως ο Πανιώνιος στους 6 από τους 7 τελευταίους αγώνες στην έδρα του έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.
Από την άλλη, ο Λεβαδειακός είναι λίγο πιο ήρεμος αλλά όχι και σίγουρος για την παραμονή του. Προέρχεται από τη νίκη απέναντι στη Δόξα Δράμας με 2-0 και θέλει όπως δήλωσε και ο Γιώργος Παράσχος 4 βαθμούς στις επόμενες 4 αγωνιστικές για να διασφαλίσει η ομάδα τη παραμονή της. Απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι οι Ναπολεόνι, Κουτσόπουλος και Κόρμπος ενώ επιστρέφουν οι Μελισσάς και Μουλόπουλος.
Ο Πανιώνιος είναι καλύτερος από τον Λεβαδειακό και πιστεύω πως θα εκμεταλλευθεί τόσο την έδρα του όσο και τις απουσίες της Λειβαδειάς και θα πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

ΜΠΑΜ:
431 Παναιτωλικός - Ολυμπιακός   1  5,40  1Χ  2,05  0-1 ΧΑΘΗΚΕ
Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται με μεγάλο κίνητρο. Εάν ο Ολυμπιακός κερδίσει τότε εξασφαλίζει και μαθηματικά τον τίτλο ενώ εάν ο Παναιτωλικός κερδίσει τότε θα έχει κάνει ένα σημαντικότατο βήμα για την παραμονή του στη κατηγορία. Μεγαλύτερο κίνητρο φυσικά και έχει ο Παναιτωλικός αλλά ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα μία κλάση ανώτερος από την ομάδα του Τάκη Λεμονή. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν με σύστημα 4-2-3-1 με μοναδικό προωθημένο τον Άγγελο Χαριστέα και από πίσω του θα κινούνται οι Καμαρά, Θεοδωρίδης και Άντι. Απόντες για τον Τάκη Λεμονή θα είναι οι Κουτρουμάνος και Κούσας οι οποίοι είναι τραυματίες.
Από την άλλη μεριά, οι πρωταθλητές θα αγωνιστούν σήμερα χωρίς άγχος αφού με θαύμα θα χαθεί και ο φετινός τίτλος, ενώ θα έχουν και στην άκρη του μυαλού τους τον μεσοβδόμαδο επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον ΟΦΗ στη Κρήτη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός του τραυματία εδώ και πάρα πολύ καιρό Μάρκο Πάντελιτς.
Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Φαβορί φυσικά είναι ο Ολυμπιακός αλλά το 1,50 του διπλού δεν με ικανοποιεί καθόλου εάν σκεφτούμε πως εάν ο Παναιτωλικός χάσει...χάνεται.

Στα άλλα παιχνίδια:
426 Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ  UNDER 1,45   2-2 ΧΑΘΗΚΕ
427 Εργοτέλης - Ατρόμητος  Χ  2,90  2-2 ΠΕΡΑΣΕ
428 Κέρκυρα - ΑΕΚ    2    1,90  2-2 ΧΑΘΗΚΕ
429 Ξάνθη - Δόξα Δράμας    1   1,20  1-0 ΠΕΡΑΣΕ
430 Παναθηναϊκός - ΑΡΗΣ   Χ2   1,84 1-0 ΧΑΘΗΚΕ
433 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα   1   1,45 1-2 ΧΑΘΗΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου