Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Η ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ



Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια σας Πολλά. Το Sportstudio και την Μ. Εβδομάδα είναι και θα είναι πιστό στο ραντεβού του με τις στοιχηματικές εκτιμήσεις. Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη το κουπόνι μπορεί να είναι μικρό αλλά περιέχει παιχνίδια με έντονο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον.
Εμείς με τις επιλογές μας, σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ και πάνω απ'όλα ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ.

182 Σεβίλλη - Σαραγόσα   G-G 1,65   3-0 ΧΑΘΗΚΕ
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν, και συνάμα εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Βέβαια δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους αφού η απόστασή τους από την 6η θέση που οδηγεί στο Europa League είναι μόλις 4 βαθμοί. Βρίσκονται όμως μέσα στο παιχνίδι και για την έξοδο στο Champions League αφού η απόστασή από την 4η Βαλένθια είναι 7 βαθμοί. Για να καταφέρει όμως να πετύχει το στόχο της η Σεβίλλη οφείλει να κερδίζει παιχνίδια σαν και το αποψινό. Απουσίες πολλές και σημαντικές. Κανουτέ, Ρέγες, Σπάχιτς, Καμπάνια και Περότι είναι εκτός για το σημερινό παιχνίδι. Από την άλλη η Σαραγόσα λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στη Μπαρτσελόνα αλλά μετά και το 1-1 ήρθε η κατάρρευση. Προέρχεται από δύο μεγάλα σερί διπλά απέναντι σε Βαλένθια και Χιχόν και θέλει και το αποψινό τρίποντο για να συνεχίζει να ελπίζει για τη σωτηρία της. Μοναδικός απών ο Άμπρααμ ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφει και πάλι στο...σπίτι του. Ο άσος του 1,40 δεν αξίζει ιδίως για μία Σεβίλλη η οποία δεν είναι καθόλου ομάδα...εμπιστοσύνης. Η Σαραγόσα παλεύει για τη σωτηρία της, θέλει γκολ όπως και η Σεβίλλη. Αξίζει το G-G του 1,65.

176 Βιγιαρεάλ - Μάλαγα   1   2,25   G-G  1,50   2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού αφού απέχει από αυτήν μόνο 4 βαθμούς. Η παραμονή της στη κατηγορία περνάει από το "Μαδριγάλ" όπου εκεί θα δώσει τα 4 από τα 7 τελευταία της παιχνίδια αρχής γενομένης από το σημερινό με την εκπληκτική φέτος Μάλαγα. Οι φιλοξενούμενοι μετά και τη νίκη τους με 3-0 επί της Σανταντέρ βρίσκονται για πρώτη φορά φέτος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Απόντες για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι ο οποίος μαζί με τον Καθόρλα επιστρέφουν στα παλιά λημέρια θα είναι ο Καμπαγέρο, ο Τουλαλάν, ο Χοακίν και ο Ντεμικέλις. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί πως η Μάλαγα δεν έχει κατορθώσει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στις τελευταίες 9 αγωνιστικές. Για τους γηπεδούχους απών θα είναι ο επιθετικός Ρόσι.
Η Βιγιαρεάλ θέλει εναγωνίως βαθμούς για τη παραμονή της στη κατηγορία και εάν δεν κερδίζει στην έδρα της τότε ο υποβιβασμός θα είναι πιο κοντά από ποτέ. Η Μάλαγα δεν καίγεται αλλά επιδιώκει την έξοδο στο Champion League.

178 Σταντάρ Λιέγης - Κλαμπ Μπριζ   1  2,30  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
Η Σταντάρ ήταν καλύτερη από την Άντερλεχτ στη πρώτη αγωνιστική των playoffs του Βελγίου αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη αφού ηττήθηκε με 1-0. Αυτήν θα αναζητήσει απόψε απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ που για πολλοστή φορά έκανε "γκέλα" τη στιγμή που ήταν έτοιμη να προσπεράσει την Άντερλεχτ. Η φιλοξενούμενη ομάδα θέλει να ρεφάρει και να αλλάξει την άσχημη ψυχολογία που επικρατεί στις τάξεις της αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει αφού είναι ασύνδετη και ασταθής. Από τους γηπεδούχους θα λείψουν οι Γκονζάλες και Σιριάκ ενώ από τους φιλοξενούμενους απόντες θα είναι οι Ζίμλινγκ, Λεστιέν και Στενμάν. Η Σταντάρ έχει το απόλυτο προβάδισμα απέναντι στη Κλαμπ Μπριζ όχι μόνο λόγω της έδρας της αλλά και επειδή δείχνει πιο δεμένη και καλύτερη ομάδα. Χωρίς ρίσκο ο άσος του 2,30.

Συμπέρασμα: Δεν μας βγήκε η τριάδα δυστυχώς. Καθαρά λόγω τύχης δεν πέρασε το g-g της Σαραγόσα η οποία είχε τις προϋποθέσεις να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά δεν τα κατάφερε. Αντιθέτως ο άσος της Βιγιαρεάλ ήρθε και πλήρωσε σε πολλούς. Αντιθέτως η Σταντάρ νικούσε με 1-0 μέχρι το 90΄αλλά ο άσος δεν ήρθε αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από την Κλαμπ Μπριζ. 
Αλλά έτσι είναι το Στοίχημα. Πάμε γι'άλλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου