Τρίτη 17 Απριλίου 2012

SUPER LEAGUE: ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ



Ενώ το πρωτάθλημα έχει ήδη κριθεί, με τον Ολυμπιακό δίκαια να στέφεται και φέτος Πρωταθλητής Ελλάδος, με τις ομάδες των playoffs να έχουν ήδη καθοριστεί, το ενδιαφέρον πέφτει στην μεγάλη μάχη που γίνεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εκεί όπου Λεβαδειακός, Ξάνθη, Εργοτέλης, Πανιώνιος,Κέρκυρα και λιγότερο ο Παναιτωλικός παλεύουν μέχρι την ύστατη ώρα για την παραμονή τους στη κατηγορία.
Ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς και χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του. Αύριο αντιμετωπίζει στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Εργοτέλη σε ένα παιχνίδι όπου όποια ομάδα χάσει(ιδιαίτερα ο Εργοτέλης) μπαίνει σε πολύ μεγάλες περιπέτειες. Οι Κρητικοί βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν επειγόντως νίκη. Κάτω ακριβώς από τον Εργοτέλη βρίσκεται η Κέρκυρα με 28 βαθμούς η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την έκπληξη και πήρε μεγάλο διπλό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" απέναντι στον Ολυμπιακό με 0-1! Στην αυριανή αγωνιστική αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τον ΟΦΗ ο οποίος είναι αδιάφορος βαθμολογικά. Από την άλλη μετά από μία ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 1-0 ο Παναιτωλικός βρίσκεται με το ενάμιση πόδι ξανά στη Football League. Οι Αγρινιώτες βαθμολογικά έχουν πιθανότητες παραμονής αλλά πρέπει να συμβούν πράγματα και θάματα για να τις επαληθεύσουν. Αύριο αντιμετωπίζουν εντός τον ΑΡΗ ο οποίος θέλει με νίκη να ελπίζει για είσοδο στα playoffs. (Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με δικαστικές διαδικασίες εάν κάποιες από τις παραπάνω ομάδες δεν τηρήσουν τις προδιαγραφές για είσοδο στα playoffs, όπως οικονομικά χρέη, διοικητική ανυπαρξία κ.α). Σε δεινή θέση βρίσκονται και ο Πανιώνιος με τη Ξάνθη οι οποίοι κονταροχτυπιούνται αύριο στη Νέα Σμύρνη. Και οι δύο έχουν 32 βαθμούς αλλά όποια χάσει θα αγωνιά μέχρι και τη τελευταία στιγμή για τη σωτηρία της.
Όπως καταλάβατε η αυριανή 29η Αγωνιστική είναι η κρισιμότερη όσον αφορά το θέμα του υποβιβασμού. Άραγε ποιες θα είναι οι ομάδες που θα ακολουθήσουν την Δόξα Δράμας στη Football League; Θα το μάθουμε αύριο ή θα περιμένουμε μέχρι και τη Κυριακή;
Ίδωμεν...

29η Αγωνιστική
Προτάσεις Στοιχήματος!

131 ΑΕΚ - Ατρόμητος  G-G 1,85   0-0 ΧΑΘΗΚΕ
132 Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός  Χ  3,00 0-2 ΧΑΘΗΚΕ
133 Εργοτέλης - Λεβαδειακός   1  1,85  G-G 1,85 0-1 ΧΑΘΗΚΕ
134 Κέρκυρα - ΟΦΗ   1  1,35  4-1 ΠΕΡΑΣΕ
135 Παναιτωλικός - ΑΡΗΣ   1   1,85  5-1 ΠΕΡΑΣΕ
136 Πανιώνιος - Ξάνθη  1   2,10  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
137 ΠΑΟΚ - Δόξα Δράμας   1 1,10 2-0 ΠΕΡΑΣΕ
138 ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός   2  1,65 0-4 ΠΕΡΑΣΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου