Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ "ΚΑΜΠ ΝΟΥ"



101 Μπαρτσελόνα - Μίλαν   1 ημίχρονο, Χ τελικό  25,00   3-1 ΧΑΘΗΚΕ
Πρώτο παιχνίδι: Μίλαν - Μπαρτσελόνα 0-0
Μπαρτσελόνα ή Μίλαν; Μέσι η Ιμπραχίμοβιτς; Αυτά είναι τα δύο ερωτήματα που στοιχειώνουν τους λάτρεις της μπάλας αφού απόψε οι δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους στο κόσμο θα κοντραριστούν για τη πρόκριση σε ένα παιχνίδι Do or Die. Φαβορί η Μπαρτσελόνα αλλά...η Μίλαν φέτος δείχνει πως μπορεί να φτάσει και μέχρι τον τελικό. Ο Γκουαρντιόλα ξεκούρασε αρκετούς βασικούς παίκτες στο παιχνίδι με την Μπιλμπάο έτσι ώστε να τους χρησιμοποιήσει απόψε. Ένας από αυτούς είναι ο Κάρλες Πουγιόλ ο οποίος αναμένεται να ξαναφορέσει απόψε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Με πολλές δυνάμεις αναμένεται και ο έτερος αμυντικός της Μπάρτσα ο Ζεράρ Πικέ ο οποίος θα αναλάβει και απόψε το μαρκάρισμα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Μοναδικά προβλήματα για τον Γκουαρντιόλα είναι οι απουσίες των Βίγια και Αμπιντάλ ενώ αμφίβολος είναι ο Τσάβι. Ο Ισπανός μέσος δεν αγωνίστηκε ενάντια στη Μπιλμπάο αφού ο προπονητής αποφάσισε να τον ξεκουράσει έτσι ώστε να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον τραυματισμό του. Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.
Στον αντίποδα, η Μίλαν τα παίζει όλα για όλα για να πάρει τη πρόκριση ενάντια στο φαβορί της διοργάνωσης Μπαρτσελόνα. Οι Μιλανέζοι κυνηγούν δύο αποτελέσματα αφού και με νίκη αλλά και με ισοπαλία(όχι 0-0) θα πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήλπιζε πως θα έχει μαζί του τον Φαν Μπόμελ αλλά ο Ολλανδός μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε από την 23άδα. Τη θέση του αναμένεται να πάρει και πάλι ο Αμπροζίνι. Μεγάλη απουσία θα είναι αυτή του Τιάγκο Σίλβα αφού ουσιαστικά η άμυνα για ακόμη μία φορά χάνει τη συνοχή της. Πέρα από τα άσχημα όμως ο Αλέγκρι έχει και λόγο να χαίρεται αφού ο Πάτο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται να βρίσκεται στην 18άδα της αναμέτρησης.
Ντέρμπι γιγάντων το αποψινό με όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοιχτά. Αν κάποια ομάδα έχει προβάδισμα αυτή είναι η Μπαρτσελόνα μόνο λόγω έδρας. Στοιχηματικά, το 1,20 είναι σαν να μην υπάρχει, θα προτιμούσα το σημείο 1 ημίχρονο, Χ τελικό που έχει απόδοση 25,00!!!!!!

100 Μπάγερν - Μαρσέιγ   OVER  1,40   2-0 ΧΑΘΗΚΕ
Πρώτο παιχνίδι: Μαρσέιγ - Μπάγερν 0-2
Το σκορ του πρώτου παιχνιδιού δεν αφήνει και πολλές ελπίδες στους Γάλλους για να ελπίζουν σε πρόκριση. Οι Γερμανοί κατάφεραν στο παιχνίδι της Μασσαλίας με έναν εκπληκτικό Άριεν Ρόμπεν να πάρουν τη νίκη και ουσιαστικά να είναι με το ενάμιση πόδι στην 4άδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Φυσικά και όμως η Μαρσέιγ δεν είναι τυχαία ομάδα και μπορεί να κάνει πολύ εύκολα τη ζημιά στους Βαυαρούς. Οι γηπεδούχοι έχουν σε εξαιρετική κατάσταση τον Μάριο Γκόμεζ ο οποίος έχει πετύχει 38 γκολ σε 41 παιχνίδια τόσο με την Εθνική όσο και με την Μπάγερν. Επίσης σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται και ο Άριεν Ρόμπεν. Απόντες για τους Βαυαρούς θα είναι ο Μπάστιαν Σβάινστάιγκερ ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής την οποία είχε αποκτήσει με τη κάρτα που δέχτηκε στο πρώτο παιχνίδι ενώ απών θα είναι και Φαν Μπούιτεν λόγω τραυματισμού.
Από την άλλη, οι Μασσαλοί ξέρουν πως το έργο τους απόψε είναι πολύ δύσκολο και θα προσπαθήσουν με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο να αγχώσουν τους γηπεδούχους. Άλλωστε ας μη ξεχνάμε πως οι Γάλλοι έχουν πολύ καλές αναμνήσεις από τη Γερμανία αφού τη τελευταία φορά που την επισκέφτηκαν νίκησαν την Ντόρμουντ με 2-3 και προκρίθηκαν στην φάση των "16" της διοργάνωσης. (αφήνοντας έξω τον Ολυμπιακό). Απόντες για τον Ντεσάμπ θα είναι ο Σουλεϊμάν Ντιαβαρά και ο Αλού Ντιαρά. Να επισημάνουμε πως ο Αντρέ Αγιού αν αγωνιστεί, θα αγωνιστεί τραυματίας αφού δεν υπάρχουν επιθετικές λύσεις. Αν σκεφτούμε το γεγονός πως η Μαρσέιγ θα τα παίξει όλα για όλα αφού χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ αλλά και πως η Μπάγερν στην έδρα της δεν αστειεύεται και πετυχαίνει γκολ με το...τσουβάλι τότε το OVER του 1,40 είναι σαφώς καλύτερο από τον άσο του 1,18.
Ειδικά στοιχήματα: Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει: Γκόμεζ 3,25  (ΟΛΙΤΣ) ΧΑΘΗΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου