Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ



182 Αταλάντα - Σιένα  Χ   2,40  1-2 ΧΑΘΗΚΕ
Η Αταλάντα προέρχεται από την κακή εμφάνιση και την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Κάλιαρι και επιζητεί στο παιχνίδι με τη Σιένα τρίποντο για να εδραιώσει τη παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία αλλά και για να δώσει και πάλι χαρά στο κόσμο της. Από την άλλη, σε παρόμοια θέση βρίσκεται και η Σιένα η οποία προέρχεται από την μεγάλη εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ουντινέζε και με ανεβασμένο ηθικό κυνηγά το δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο στα τελευταία 6 παιχνίδια. Το τελευταίο διπλό που σημείωσε η Σιένα ήταν στις 11 Μαρτίου όταν και κέρδισε την ουραγό Τσεζένα με 0-2. Δύσκολο παιχνίδι για στοίχημα, και οι δύο ομάδες σε μεγάλο βαθμό έχουν εξασφαλίσει τη παραμονή τους ενώ δεν πάνε για κάτι παραπάνω. Βλέπω ένα ξερό Χ με σκορ 1-1.

183 Κάλιαρι - Ίντερ  2    1,85  2-2 ΧΑΘΗΚΕ
Οι "νερατζούρι" βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας, 4 βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Προέρχονται από τη νίκη με 5-4 επί της Τζένοα εντός έδρας και θέλουν με ακόμη μία συνεχόμενη νίκη τους, πράγμα σπάνιο για τη φετινή Ίντερ, να φθάσουν όσο πιο κοντά μπορούν στις ευρωπαϊκές θέσεις. Από την άλλη, η Κάλιαρι προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στην έδρα της και δεν θέλει να χαλάσει το σερί. Βρίσκεται στην 12η θέση, 9 βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Ανεβασμένη ψυχολογικά και αγωνιστικά η Κάλιαρι αλλά θεωρώ πως είναι η τελευταία ευκαιρία της Ίντερ με νίκη να πλησιάσει και να καταφέρει να εδραιωθεί στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

184 Κίεβο - Κατάνια   Χ   2,50    G-G 1,65  3-2 ΠΕΡΑΣΕ
Μεγάλο παιχνίδι στο Κίεβο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-2 στο "Φρίουλι" επί της Ουντινέζε και προσπαθούν να υπερασπιστούν όσες ελπίδες έχουν για ευρωπαϊκή έξοδο έχοντας εξασφαλίσει τη παραμονή τους. Στα τελευταία 5 παιχνίδια η Κίεβο δεν τα πηγαίνει καλά όταν αγωνίζεται στην έδρα της αφού έχει 2 ήττες σε 2 παιχνίδια και δείχνει πολύ πιο απελευθερωμένη όταν παίζει εκτός. Από την άλλη η εκπληκτική φέτος Κατάνια βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 43 βαθμούς και κυνηγά την έξοδο στην Ευρώπη κάτι που δεν είναι καθόλου ακατόρθωτο εάν σκεφτούμε ότι απέχει από την 5η θέση που οδηγεί στο Europa League μόλις 5 βαθμούς. Στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της μετράει μόνο ισοπαλίες και αυτό πιστεύω πως θα συμβεί και στην αναμέτρηση με τη Κίεβο. Πολύ καλή η επιλογή και το g-g του 1,65 αφού και οι δύο ομάδες δεν φημίζονται για τις άμυνες τους.

185 Λέτσε - Ρόμα   2   1,75  4-2 ΧΑΘΗΚΕ
Οι Ρωμαίοι προσπαθούν να βγουν Ευρώπη ενώ οι γηπεδούχοι μάχονται για τη παραμονή τους. Η Λέτσε δεν λέει να κερδίσει με τίποτα στην έδρα της αφού μετράει συνεχόμενες ισοπαλίες κάτι το οποίο της έχει στοιχίσει πολύ στη βαθμολογική συγκομιδή. Χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία 5 παιχνίδια μετράει 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Κατέχει μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος με 45 γκολ ενώ αντιθέτως πετυχαίνει γκολ με σχετική ευκολία. Η Ρόμα προέρχεται από τη νίκη με 5-2 επί της Νοβάρα και με ανεβασμένη ψυχολογία θέλει να πάρει το διπλό στην έδρα της Λέτσε και να αυξήσει και άλλο τις πιθανότητές της για έξοδο στην Ευρώπη. Στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται πως η ομάδα της Ρώμης έχει βρει τον καλό της εαυτό και σε αυτόν θα ποντάρουμε ως σημείο για το παιχνίδι.

187 Νοβάρα - Τζένοα   G-G 1,50  1-1 ΠΕΡΑΣΕ
Ντέρμπι παραμονής γίνεται στη Νοβάρα. Η προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος υποδέχεται την πολύ κακή φέτος Τζένοα. Οι γηπεδούχοι δείχνουν πολύ δυνατοί στην έδρα τους και αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό πως στα τελευταία δύο εντός έδρας παιχνίδια μετρούν μία ισοπαλία αλλά και μία νίκη απέναντι στην Ουντινέζε με 1-0!  Κατέχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 51 γκολ ενώ δύσκολα βρίσκει δίχτυα. Στην αντίπερα όχθη η Τζένοα προέρχεται από τη βαριά ήττα  με 5-2 από την Ίντερ και θα προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια της σε ένα ματς καθοριστικό για την παραμονή της στη κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι δύσκολα κερδίζουν εκτός έδρας και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως στα τελευταία 3 εκτός έδρας παιχνίδια της η Τζένοα μετρά 2 ήττες και 1 ισοπαλία. Χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος είναι της Τζένοα με 56 γκολ ενώ έχει 41 γκολ ενεργητικό. Αναμένεται να γίνει σφαγή αλλά εγώ θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στο g-g του 1,50.

188 Ουντινέζε - Πάρμα   1   1,70  3-1 ΠΕΡΑΣΕ
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα σοκ από τη Σιένα με 1-0 και δεν έχουν περιθώρια να χάσουν και άλλους βαθμούς. Βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, νιώθουν όμως καυτή την ανάσα τόσο της Ρόμα, όσο και της Ίντερ. Στο Ούντινε το γήπεδο με ομάδες σαν την Πάρμα γέρνει και πέρα από τον άσο έρχονται και πολλά γκολ. Η Πάρμα κέρδισε τη προηγούμενη αγωνιστική με 3-1 τη Λάτσιο κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στη κατηγορία.σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι έδωσαν ρεσιτάλ από το κέντρο και μπροστά. Στα τελευταία 2 εκτός έδρας παιχνίδια της η Πάρμα έχει 2 ισοπαλίες χαρακτηριστικό της σκληρής άμυνας που έχει. Παλεύει για τη παραμονή αλλά θεωρώ πως θα παλεύει μόνο στην έδρα της αφού στα εκτός έδρας παιχνίδια, και σε έδρες όπως το "Φρίουλι" δεν έχει καμία τύχη.

ΚΡΑΤΑΜΕ:

185 Λέτσε - Ρόμα   2   1,75  4-2 ΧΑΘΗΚΕ
183 Κάλιαρι - Ίντερ   2   1,85 2-2 ΧΑΘΗΚΕ
188 Ουντινέζε - Πάρμα   1  1,70  3-1 ΠΕΡΑΣΕ
184 Κίεβο - Κατάνια   G-G 1,65 3-2 ΠΕΡΑΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου