Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

3 ΑΣΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ




189 Κλερμόν - Ανζέ   1   1,80  1-2 ΧΑΘΗΚΕ
Η Κλερμόν πήρε το βαθμό στη Ρεμς τη προηγούμενη αγωνιστική αν και άξιζε τη νίκη. Αυτήν θα επιδιώξει να κάνει απόψε στην έδρα της απέναντι στην Ανζέ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ένα βαθμό διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στο Σαμπιονά. Ξέρει πως εάν χάσει το αποψινό παιχνίδι το όνειρο της ανόδου θα απομακρυνθεί. Από την άλλη το τρίποντο θέλει και η Ανζέ η οποία βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και εξακολουθεί να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Ωστόσο μακριά από την έδρα της δεν πείθει. Για την Κλερμόν απόντες είναι οι Περινέλ, Μποκορνί, Εσόρ, Φομάν, Ριβιέρ ενώ γυρίζει ο μεσοεπιθετικός Ναμλί. Για τους φιλοξενούμενους δεν θα παίξουν οι Ενάν, Ρουσό και Ριγκά.
Η Κλερμόν είναι ξεκάθαρα πολύ καλύτερη ομάδα από την Ανζέ. Παίζει στην έδρα της έχει πολύ ισχυρό κίνητρο και σε συνδυασμό με την πολύ κακή εικόνα της Ανζέ εκτός έδρας ο άσος του 1,80 εύκολα ή δύσκολα θα έρθει.

196 Στουτγάρδη - Βέρντερ Βρέμης  1  1,75   OVER 1,55  4-1 ΠΕΡΑΣΕ
Σε τρελά κέφια βρίσκεται η Στουτγάρδη. Η ομάδα του Λαμπαντία βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, δύσκολα θα χάσει την έξοδο στην Ευρώπη αλλά κυνηγά το κάτι παραπάνω που είναι η έξοδος στο Champions League. Προέρχεται από ανατροπή τη προηγούμενη αγωνιστική επί της Άουγκσμπουρκ και μάλιστα εκτός έδρας με σκόρερ τους Τάσκι, Χάρνικ και Ιμπίσεβιτς. Οκτώ παιχνίδια χωρίς ήττα έχει η Στουτγάρδη που εντός έδρας δείχνει ακατανίκητη. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Κουζμάνοβιτς και εκτός ο Μπουλαρούζ. Από την άλλη, η Βέρντερ βρίσκεται μία θέση κάτω από την Στουτγάρδη με συνολικά 42 βαθμούς. Προέρχεται από το 2-2 με τη Γκλάντμπαχ σε ένα παιχνίδι που η τύχη ήταν με το μέρος της. Προηγήθηκε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού στο 27΄, στη συνέχεια έμεινε με δέκα παίκτες, η Γκλάντμπαχ έκανε το 2-1 και για να έρθει στο 74΄ ο Νάλντο να κάνει το τελικό 2-2. Πάλι καλά να λέει η Βέρντερ, η οποία δεν τρελαίνει με την απόδοση της, είναι ασταθής και πολύ μέτρια αγωνιστικά. Εκτός του αποψινού παιχνιδιού βρίσκονται οι Μπένις, Αρναούτοβιτς, Μπάρκφρεντε,ο μέσος Εκιτσι και ο αμυντικός Πρεντλ.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι, "πετούν" αγωνιστικά εν αντιθέσει με την Βέρντερ η οποία δυσκολεύεται να κάνει το παιχνίδι της. Πολύ καλός ο άσος του 1,75 αλλά και το OVER του 1,55.

200 Αλμερία - Βιγιαρεάλ Β  1   1,70   G-G 1,70   0-0 ΧΑΘΗΚΕ
Καταστροφικό το ντεμπούτο του Βίγκο στον πάγκο της Αλμερία. Ηττήθηκε τη προηγούμενη αγωνιστική στην Ουέσκα με 1-0 με γκολ πρώην παίκτη της! Αυτή η ήττα ανάγκασε την Αλμερία να βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος εκτός ζώνης πλέι οφ αφού μετρά συνολικά 7 παιχνίδια χωρίς νίκη.
Εκτός για το σημερινό παιχνίδι βρίσκεται ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ουγιόα (24 γκολ) ενώ αμφίβολος είναι ο μεσοεπιθετικός Σοριάνο.  Από την άλλη, ο 30χρονος Χούλιο Βελάθκεθ κάνει θαύματα με τη Βιγιαρεάλ Β. Στα τελευταία 7 παιχνίδια μετρά 5 νίκες και ουσιαστικά κατά 90% έχει εξασφαλίσει τη παραμονή της στη κατηγορία. Ο Βελάθκεθ δεν μετρά απουσίες αφού η ομάδα του είναι κομπλέ ενώ επιστρέφει και ο στόπερ Λεζέν.
Η Βιγιαρεάλ Β μπορεί να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και να θέλει να διευρύνει το σερί της όμως πιστεύω πως η Αλμερία έχει καλύτερη ομάδα, υψηλότερο κίνητρο αλλά και έδρα και μέσα σε αυτή η Βιγιαρεάλ θα περάσει δύσκολες στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου