Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ "ΑΛΙΑΝΤΣ ΑΡΙΝΑ"


Δυο ομάδες με ένδοξο παρελθόν η Μπάγερν και η Ρεάλ Μαδρίτης τίθενται αντιμέτωπες απόψε στο Μόναχο σε ένα από τα classico της διοργάνωσης.
Βαυαροί εναντίον Μαδριλένων, ένα ζευγάρι που προσφέρεται για κλασικές νύχτες Champions League.
Η προϊστορία των αγώνων τους στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι μεγάλη και πάντα καθηλωτική για τους λάτρεις της μπάλας.
Οι δύο ομάδες προσέφεραν πολλές συγκινήσεις στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές του '00 που μεσουρανούσαν στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Από το 1998 μέχρι το 2002 κατέκτησαν 3 φορές το τρόπαιο όντας από την αρχή της διοργάνωσης το απόλυτο φαβορί. Πάντως όλα τα παιχνίδια και των δύο ήταν αμφίρροπα.
Ωστόσο το τελευταίο διάστημα και οι δύο ομάδες είναι πεσμένες στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους με την Μπάγερν να έχει 8 χρόνια να περάσει από τα προημιτελικά και τη Ρεάλ να έχει μέσα στη προηγούμενη δεκαετία έξι χρόνια να περάσει στους "8". Συνολικά σε ημιτελική φάση έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές με την Μπάγερν να μετρά 3 προκρίσεις(1976, 1987,2001) και τη Ρεάλ μία. (2000)



100 Μπάγερν - Ρεάλ  G-G 1,40  OVER 1,65  2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Η Μπάγερν προέρχεται από δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στη Μπουντεσλίγκα κάτι το οποίο κατά 95% της στέρησε και τον τίτλο αφού η Ντόρμουντ χρειάζεται ένα βαθμό στις τελευταίες 3 αγωνιστικές για να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημά της. Πλέον μοναδικός στόχος των Βαυαρών είναι το Champions League ο τελικός του οποίου γίνεται στην έδρα τους. Ο Φαν Μπούιτεν θα είναι απών και από το αποψινό παιχνίδι λόγω κατάγματος στο μετατάρσιο ενώ εκτός είναι και ο μακροχρόνια τραυματίας Μπρένο.
Από την άλλη η Ρεάλ ξεπέρασε και το εμπόδιο της Χιχόν με 1-3 και βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.Έφτασε τα 107 γκολ ενεργητικό ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε το φράγμα των 40 τερμάτων! Συνολικά έχει 59 γκολ σε 55 αγώνες επίδοση που αποτελεί ρεκόρ. Ρικάρντο Καρβάλιο και  Λασανά Ντιαρά θα είναι οι μοναδικές απουσίες του Μουρίνιο αφού Μαρσέλο και Ντι Μαρία ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Δύσκολο παιχνίδι, δεν πιστεύω πως θα είναι κλειστό αφού τόσο η Ρεάλ, όσο και η Μπάγερν κατέχουν τις καλύτερες επιθέσεις της Ευρώπης φέτος, γι'αυτό και θα ποντάρουμε στα πολλά γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου