Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΙΡΟΥ...ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ



Η κακοκαιρία που πλήττει ολόκληρη την Ιταλία οδήγησε και στην αναβολή των σημερινών παιχνιδιών Σιένα - Κατάνια και Μπολόνια - Φιορεντίνα ενώ αμφίβολη είναι ακόμη η διεξαγωγή των αγώνων Ίντερ - Παλέρμο, Αταλάντα - Τζένοα και Ουντινέζε - Λέτσε. Ανέπαφο λογικά, θα μείνει το ντέρμπι στη Ρώμη ανάμεσα σε Λάτσιο και Μίλαν.

152 Λάτσιο - Μίλαν  2   2,20  2-0 ΧΑΘΗΚΕ
Η παράδοση λέει...Μίλαν. Στους τελευταίους 13 αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Ολίμπικο η Λάτσιο δεν μετρά καμία νίκη ενώ υπάρχουν 8 ισοπαλίες και 5 νίκες της Μίλαν. Στα αγωνιστικά, η Λάτσιο δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση ενώ έχει χάσει σε όλα τα ντέρμπι εκτός από αυτό με τη Ρόμα όταν πέτυχε την ανατροπή, αφού όμως η Ρωμαίοι είχαν μείνει με 10 παίκτες. Αλλά ούτε και η Μίλαν έχει κερδίσει φέτος σε ντέρμπι αλλά είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τους γηπεδούχους και αυτό το έχει δείξει στα περισσότερα παιχνίδια της, μέχρι στιγμής. Δεν θέλει να χάσει και άλλο έδαφος για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και γι'αυτό εύκολα ή δύσκολα θα πάρει απόψε το παιχνίδι.

150 Ίντερ - Παλέρμο   1    1,40  4-4 ΧΑΘΗΚΕ
Η Ίντερ κάποτε θα έχανε αλλά κανένας δεν περίμενε να χάσει στο παιχνίδι με τη Λέτσε. Απόψε όμως είναι μία πολύ καλή ευκαιρία με νίκη απέναντι στην Παλέρμο των δύο γκολ (μόνο) σε 10 εκτός έδρας παιχνίδια, να ανέβει ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά. Το 1,40 του άσου δεν μας ελκύει αν και για στήριγμα αποτελεί επιλογή.

155 Ουντινέζε - Λέτσε  1  1,40   2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Το βασικό χαρακτηριστικό των γηπεδούχων φέτος είναι ότι εύκολα ή δύσκολα παίρνουν τις νίκες μέσα στο "Φρίουλι" απέναντι στις μικρομεσαίες ομάδες. Μία από αυτές, αν και ανεβασμένη είναι η Λέτσε η οποία όσο και αν προσπαθήσει πιστεύω πως θα φύγει με σκυμμένο κεφάλι από το "Φρίουλι". Χαμηλός και εδώ ο άσος του 1,40.

Και όλα αυτά Καιρού...Επιτρέποντος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου