Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ!



Πολλά φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων, και όχι μόνο περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι με το επίκεντρο του ελληνικού ενδιαφέροντος φυσικά να βρίσκεται στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας στη Κρήτη απέναντι στο Βέλγιο. Τέτοια κουπόνια φυσικά σαν και το σημερινό θέλουν μεγάλη προσοχή αφού τα ματς δεν αποτελούν επίσημα παιχνίδια αλλά φιλικά και κάθε αποτέλεσμα είναι δυνατόν. Εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μια τριαδούλα και αυτή με...ρίσκο ελπίζοντας να σας πάμε ΤΑΜΕΙΟ!

145 Ελλάδα - Βέλγιο  1   2,20  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
Το πρώτο από τα δύο φιλικά της Εθνικής μας πριν τη συμμετοχή της στο Euro του καλοκαιριού. Η Εθνική μας προέρχεται από τη πρώτη ήττα επί εποχή Σάντος στο ουδέτερο Άλταχ με 3-1 από την Ρουμανία δείχνοντας πολύ άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Φερνάντο Σάντος σε σχέση με το τελευταίο φιλικό δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Χαλκιά, Καπίνο, Μαλεζά, Γιαννούλη, Τσιόλη, Θεοδωρίδη, Χαριστέα, Κονέ και Μήτρογλου ενώ πήρε για πρώτη φορά τους Καρνέζη και Φορτούνη. Σημαντικό πλεονέκτημα και η επιστροφή Χριστοδουλόπουλου. Με το Βέλγιο παίζει για 7η φορά έχοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Από την άλλη μεριά το Βέλγιο δεν παρουσιάζεται τόσο δυνατό όσο τα προηγούμενα χρόνια αλλά πάντοτε παραμένει μια επικίνδυνη ομάδα. Ο Λίκενς κάλεσε για πρώτη φορά τον επιθετικό Κέουλαρ ενώ στην αποστολή επιστρέφει και ο Ντε Καμάργκο. Στη βασική ενδεκάδα θα βρίσκεται απόψε για το Βέλγιο ο Κέβιν Μιραλάς! Στοιχηματικά αξίζει ο άσος της Ελλάδας, και αυτόν θα προτιμήσουμε λόγω καλύτερης ομάδας αλλά και φυσικά λόγω έδρας.

144 Ελβετία - Αργεντινή  2   1,70  1-3 ΠΕΡΑΣΕ
Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Εάν η Αργεντινή παίξει μπάλα τότε θα το πάρει το παιχνίδι. Εάν δεν παίξει, όπως έχει κάνει στα τελευταία παιχνίδια της τότε θα δυσκολευτεί πολύ απέναντι στη γηπεδούχο Ελβετία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ταξιδέψει στην Ελβετία με όλα τους τα αστέρια προεξέχοντος του Μέσι. Ο Σαμπέλα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με πολλούς αναπληρωματικούς αλλά και με τους Αγκουέρο και Μέσι στο δίδυμο της επίθεσης. Από την άλλη η Ελβετία θέλει να πάρει τη νίκη μπροστά στο κοινό της απέναντι σε μια μεγάλη αντίπαλο και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Εκτός ο Μπαρνέτα και ο Τζουρού για τους Ελβετούς. Οι Αργεντίνοι πιστεύω εύκολα, δύσκολα θα το πάρουν το παιχνίδι γι'αυτό και θα επιλέξω το διπλό του 1,70.

148 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Σκάνθορπ    1    1,40  2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Πολύ καλός ο άσος της Σέφιλντ για τη βάση της τριάδας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στο ντέρμπι με την Σέφιλντ Γουένσντει και αναμένεται να ξεσπάσουν πάνω στην αδύναμη Σκάνθορπ.
Ο άσος έχει κατέβει στο 1,40 ενώ στο διαδίκτυο κυκλολοφορεί και σε αποδόσεις του 1,55!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου