Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

SUPER LEAGUE: ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Με το μεγάλο αποψινό ντέρμπι στην Τούμπα ολοκληρώνεται η 20ή Αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί το χθεσινό δώρο του Παναθηναϊκού στη Λειβαδιά. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει στην αποστολή τον Καζίμ αλλά και ο Μπόλονι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ τον Γάλλο επιθετικό Νιμανί.
Στα άλλα παιχνίδια ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Δόξα Δράμας όντας το απόλυτο φαβορί ενώ ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Ατρόμητο στο κατ'εμέ δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας. Και αυτό γιατί: Και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση αφού τόσο η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ όσο και η ομάδα του Γιώργου Δώνη προέρχονται από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Και ιδίως ο Παναιτωλικός ο οποίος εάν δεν νικήσει και σήμερα θα βλέπει το φάσμα του υποβιβασμού να έρχεται πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμενε.
Στις 17:15 η ΑΕΚ των χιλιάδων προβλημάτων αντιμετωπίζει τον ανεβασμένο στα τελευταία παιχνίδια  Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι όπου κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό. Στις 19:15 η Ξάνθη αντιμετωπίζει στα Πηγάδια τον "νέο και ωραίο" Αρη του Μασάδο ο οποίος έρχεται με άγριες διαθέσεις για το διπλό στην ακριτική πόλη. Και αυτό ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες στοχεύουν στην ευρωπαϊκή έξοδο και όποιος χάσει, ουσιαστικά χάνει και την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη πιο πολύ στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και στα πλεϊ οφ.
Τέλος όπως είπαμε το πρόγραμμα κλείνει με το μεγάλο παιχνίδι στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που πιστεύουμε πως θα τελειώσει με νίκη του Ολυμπιακού αφού υπερτερεί σε ποιότητα και γιατί εάν δεν νικήσει χάνει και την τελευταία ευκαιρία του να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τον Παναθηναϊκό.

Οι Προτάσεις μας:

Αστέρας Τρίπολης - Δόξα Δράμας  1   1,35  1-0 ΠΕΡΑΣΕ
Παναιτωλικός - Ατρόμητος      1       2,35  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
ΑΕΚ - Πανιώνιος    Χ2   2,16  1-0 ΧΑΘΗΚΕ 
Ξάνθη - ΑΡΗΣ     Χ  2,90    0-2 ΧΑΘΗΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου