Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ EUROPA LEAGUE!!



Η επιστροφή των αγώνων του Champions League και του Europa League είναι αυτοί που δεσπόζουν στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. Το ελληνικό ενδιαφέρον δεν μπορεί να λείπει αφού ο Ολυμπιακός στις 13:00 αντιμετωπίζει στην παγωμένη Μόσχα την Ρούμπιν Καζάν σε αγώνα που θα μεταδώσει ζωντανά η τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Europa League

101 Μπράγκα - Μπεσίκτας  1   1,60  0-2 ΧΑΘΗΚΕ
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα ρεκόρ 7Χ7 στην έδρα τους και δεν είναι διατεθειμένοι να το σπάσουν. Προέρχονται από την εύκολη νίκη επί της Σετούμπαλ την Παρασκευή με 3-0 έχοντας χάσει ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ. Στο Γιορόπα Λιγκ πέρασε εύκολα τον όμιλο και έδειξε πως δεν είναι τυχαία η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης. Από την άλλη η Μπεσίκτας του Πορτογάλου Κάρλος Καρβαλιάλ προέρχεται από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και ο αγώνας αυτός δεν έρχεται σε καλό τάιμινγκ για την τουρκική ομάδα. Στον όμιλό της τερμάτισε πρώτη αφήνοντας εκτός την Ντιναμό Κιέβου! Μεγάλο πλεονέκτημα για τους φιλοξενούμενους ο προπονητής Κάρλος Καρβαλιάλ (που είχε περάσει και ένα διάστημα από τον Αστέρα Τρίπολης) ο οποίος ξέρει όσο κανείς άλλος την ομάδα της Μπράγκα. Απόντες για τους γηπεδούχους ο πλάγιος μπακ Έλντερσον, ο μέσος Λουίζ Αλμπέρτο, οι πλάγιοι μπακ Πάουλο Βισίνιους, Ιμορού και ο στόπερ Μπαϊάνο.
Για τους Τούρκους απόντες θα είναι ο γκολκίπερ Λετσμπέρ, ο αριστερός μπακ Κοϊμπασί, ο δεξιός μπακ χαφ Χίλμπερτ και ο Αουρέλιο. Λογικά η Μπράγκα εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει.

100 Ρούμπιν Καζάν - Ολυμπιακός   UNDER 1,50  0-1 ΠΕΡΑΣΕ
Πρόκληση για τον Ολυμπιακό το σημερινό παιχνίδι αφού ξέρει πως θα αντιμετωπίσει πολικές θερμοκρασίες. Να πούμε πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί εάν η θερμοκρασία ξεπερνάει τους -15 βαθμούς Κελσίου αλλιώς θα αποφασιστεί εκείνη τη στιγμή από τους προπονητές και τους διαιτητές της αναμέτρησης εάν θα διεξαχθεί ο αγώνας. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το Champions League και θέλει να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στη διοργάνωση. Έχει καλύτερο υλικό από τη Ρούμπιν και το μοναδικό του πρόβλημα (αλλά μεγάλο πρόβλημα) θα είναι η θερμοκρασία του παιχνιδιού. Προβλήματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπάρχουν πολλά παρά μόνο ο τραυματίας Αβραάμ Παπαδόπουλος. Από την άλλη η Ρούμπιν βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία εδώ και λίγους μήνες αφού το ρωσικό πρωτάθλημα έχει ήδη τελειώσει. Στα φιλικά τα οποία έχει παίξει δεν έχει δείξει άσχημο πρόσωπο. Να επισημάνουμε πως ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος, δηλαδή στο Λουζνίκι της Μόσχας και όχι στην φυσική έδρα της Ρούμπιν. Δικαίωμα συμμετοχής για τους Ρώσους δεν έχει ο Γερεμένκο. Δύσκολο ματς για τον Ολυμπιακό αλλά το σίγουρο πως με τέτοιες θερμοκρασίες θα εκλείψουν τα πολλά γκολ και το θέαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου