Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

EUROPA LEAGUE: ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ



Κουπόνι με πολλούς αλλά και δύσκολους αγώνες για το Europa League έχουμε σήμερα με τον αγώνα του ΠΑΟΚ φυσικά να ξεχωρίζει από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος.

174 Ουντινέζε - ΠΑΟΚ  1   1,50  0-0 ΧΑΘΗΚΕ
Η Ουντινέζε προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Μίλαν με 2-1 αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Ντι Νατάλε. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται και αυτός από νίκη στη Κρήτη με 2-0 επί του ΟΦΗ με δύο γκολ του νεαρού Γεωργίου. Η διαφορά δυναμικότητας ακόμα και εάν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε είναι υπέρ της Ουντινέζε και με μεγάλη μάλιστα διαφορά. Ο ΠΑΟΚ όμως φέτος έχει δείξει ότι δεν έχει ανάγκη από μεγαθήρια αφού άνετα μπορεί να κάνει τη ζημιά.(βλέπε Τότεναμ). Για τους Ιταλούς εκτός θα είναι δύο σημαντικοί παίκτες, ο Αντόνιο Ντι Νατάλε και ο Μαουρίσιο Ίσλα ενώ για τον ΠΑΟΚ δεν θα δώσουν το παρών οι Ίβιτς, Ετό, Κατσικάς και Γλύκος. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί με μεγάλες ομάδες αλλά πιστεύω πως μέσα στο "Φρίουλι" τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι. Φυσικά πάντα από στοιχηματική πλευρά γιατί από αγωνιστική θέλουμε τη νίκη του ΠΑΟΚ.

165 Άγιαξ - Μάντσεστερ Γ.   2  1,75   0-2 ΠΕΡΑΣΕ
Ο Άγιαξ δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος αλλά μέσα στην έδρα του παραμένει ισχυρός. Φυσικά η Μάντσεστερ είναι το φαβορί για τη πρόκριση αλλά και για τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι αφού θα παίξει με όλα της τα αστέρια. Το διπλό του 1,75 είναι καλό αλλά και πονηρό αφού ας μη ξεχνάμε υπάρχει και ρεβάνς. Παρόλα αυτά τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα του Σερ Άλεξ είναι καλύτερη ομάδα από τον Άγιαξ και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη.

178 Τράμπζοσπορ - Αϊτχόφεν   OVER  1,70   1-2 ΠΕΡΑΣΕ
Και οι δύο πολύ καλές στο επιθετικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι παίζουν φουλ επιθετικά και στα τελευταία παιχνίδια σκοράρουν ακατάπαυστα. Ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με έμφαση στο σκοράρισμα έχει και η Αϊτχόφεν και αναμένουμε παιχνίδι με ωραίο θέαμα αλλά και πολλά γκολ.

175 Πόρτο - Μάντσεστερ Σίτι  1   2,50  1-2 ΧΑΘΗΚΕ
Ένα χρόνο αήττητη έχει μέσα στο "Ντραγκάο" η Πόρτο η οποία αντιμετωπίζει την ασταθή στην Ευρώπη Μάντσεστερ Σϊτι. Οι Άγγλοι έδειξαν την απειρία τους και στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πιστεύω πως θα έχουν ένα δύσκολο βράδυ μέσα στη Πορτογαλία. Οι γηπεδούχοι μέσα στην έδρα τους και με μεγάλους αντιπάλους δείχνουν στο έπακρο τις ικανότητές τους και παίρνουν τη νίκη. Αντικειμενικά δύσκολο στοιχηματικά παιχνίδι αλλά προσωπικά πιστεύω πως οι Πορτογάλοι θα πάρουν τη νίκη με μικρό σκορ (1-0, 2-1)

167 Πλζεν - Σάλκε    2    2,00  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
Η Πλζεν στην έδρα της είναι δυνατή αλλά προέρχεται από μια μεγάλη αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Σάλκε η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη σεζόν και επιθυμεί να επανορθώσει γρήγορα την ήττα από τη Γκλάντμπαχ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δύσκολα προσπερνιέται το διπλό του 2,00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου