Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

SUPER LEAGUE: ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ



Δύο εξ'αναβολής παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ περιλαμβάνει το κουπόνι του στοιχήματος, παιχνίδια που μπορούν να κρίνουν πολλά στην υπόθεση υποβιβασμός.

166 Δόξα Δράμας - Κέρκυρα   1    2,35  0-1 ΧΑΘΗΚΕ
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και τις δύο απέναντι στο Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο με 0-2 και στη Δράμα με 2-1! Ο αγώνας με τη Κέρκυρα έρχεται στο κατάλληλο χρονικό σημείο για τους παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν πλέον περισσότερες ελπίδες για τη παραμονή. Η Κέρκυρα από την άλλη προέρχεται από την ήττα με 3-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι δείχνοντας σε όλους πλέον πως ο αγώνας της παραμονής θα είναι πολύ δύσκολος. Παίζουν οι δύο χειρότερες αγωνιστικά ομάδες του πρωταθλήματος και αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεγάλη μάχη. Πιστεύω όμως πως η Δόξα όντας σε καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση θα πάρει έστω και δύσκολα το αποτέλεσμα που θέλει.

167 Λεβαδειακός - Παναιτωλικός  2    2,80  2-0 ΧΑΘΗΚΕ
Αναμένεται σφαγή! Ο Λεβαδειακός βρίσκεται δυο βαθμούς κάτω από τον Παναιτωλικό και θέλει με μία νίκη του να ανέβει για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο από τον Αστέρα Τρίπολης με 0-1 στην έδρα τους και έχασαν ακόμα μια ευκαιρία σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο να ανέβουν ακόμα περισσότερο βαθμολογικά. Απών για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο Παναιτωλικός, από την άλλη προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από τη Δόξα Δράμας και βλέπει το φάσμα του υποβιβασμού να είναι πιο κοντά από ποτέ. Στη διάθεση του Τάκη Λεμονή δεν θα είναι τελικά ο Ονουάτσι ο οποίος δεν ξεπέρασε το τραυματισμό του ενώ κανονικά θα αγωνιστεί ο Άντι. Δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο λόγο φυσικά έχει η ισοπαλία αλλά ο Παναιτωλικός δεν έχει άλλη ευκαιρία για να ανατρέψει τη κατάσταση και να έχει ελπίδες παραμονής. Γι 'αυτό λοιπόν ρισκάρουμε και επιλέγουμε το διπλό του Παναιτωλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου