Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο ΟΦΗ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ



Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται αύριο η φάση των "8" του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στο "Γεντί Κουλέ" την έκπληξη της διοργάνωσης τον Πανσερραϊκό ενώ ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στην αρκαδική πόλη την Κέρκυρα. Να πούμε πως ήδη στα ημιτελικά έχουν περάσει ο Ατρόμητος και ο Ολυμπιακός αφού απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο αντίστοιχα.

137 ΟΦΗ - Πανσερραϊκός  1  1,40  3-0 ΠΕΡΑΣΕ
Ο ΟΦΗ αποτελεί την ομάδα - έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Δικαιολογημένα, αφού συνδυάζει θέαμα και ουσία βρισκόμενος στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Να πούμε ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο ΟΦΗ δεν αγωνίστηκε αφού το παιχνίδι του με την ΑΕΚ αναβλήθηκε για την ερχόμενη Κυριακή. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον αυριανό προημιτελικό τους Βαγγέλη Μάντζιο και Μπόλντιζαρ Μπόντορ οι οποίοι είναι τραυματίες. Από την άλλη ο Πανσερραϊκός προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 με την Παναχαϊκή στη Πάτρα χωρίς όμως να έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο αγωνιστικά. Δεν πρέπει όμως να θεωρηθεί ως αμελητέα αντίπαλος για τον ΟΦΗ αφού για να φτάσει μέχρι εδώ απέκλεισε την Ξάνθη και τον Εργοτέλη. Εκτός για την ομάδα των Σερρών θα είναι ο Μπανγκουρά, ο Ντα Κόστα, ο Παππάς, ο Περπερίδης και ο Γκόμεζ. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο τέων παίκτης του ΟΦΗ Κώστας Κιάσσος και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας ο Γιώργος Παρασκευαϊδης και ο Γιώργος Σιάκκας. Προσωπικά φαβορί είναι ο ΟΦΗ και ιδιαίτερα όταν παίζει μέσα στην έδρα του όπου εκεί πραγματικά "μεταμορφώνεται" προς το καλύτερο. Θα το παλέψει ο Πανσερραϊκός αλλά πιστεύω πως δεν θα τα καταφέρει.

139 Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα  Χ  3,20 1-0 ΧΑΘΗΚΕ
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει ο έτερος αυριανός προημιτελικός που γίνεται στην Τρίπολη ανάμεσα σε δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Τον Αστέρα Τρίπολης και την Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ξάνθης με 0-1 που τους έβαλε ξανά στο κόλπο της πρώτης πεντάδας. Από νίκη προέρχεται και η Κέρκυρα που κέρδισε στην έδρα της την Δόξα Δράμας με 3-1 κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τη παραμονή της στη κατηγορία. Αγωνιστικά ο Αστέρας είναι λίγο καλύτερος από την Κέρκυρα αλλά σε τέτοιου είδους ματς τα πάντα γίνονται. Απόντες για τους γηπεδούχους θα είναι οι τιμωρημένοι Τσαμπούρης και Ράγιος, και οι τραυματίες Χακόμπο και Άλβαρες. Στον αντίποδα απόντες για την κερκυραϊκή ομάδα θα είναι ο Τάσος Βενέτης, ο Γιώργος Μπάρκογλου και ο Θανάσης Τσίγκας ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Δύσκολο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα αλλά όχι αξεπέραστο. Θα το πάμε στην κόντρα και θα επιλέξουμε την ισοπαλία γιατί το 3,20 δεν είναι τυχαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου