Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

CHAMPIONS LEAGUE: ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ "ΣΑΝ ΣΙΡΟ"



Το δεύτερο πιάτο των αγώνων του Champions League σερβίρεται αύριο με τους αγώνες της Ζενίτ απέναντι στη Μπενφίκα και το μεγάλο παιχνίδι της Μίλαν απέναντι στην Άρσεναλ.

155 Ζενίτ - Μπενφίκα   G-G   1,65  3-2 ΠΕΡΑΣΕ
Μετά τους "δράκους" της Πόρτο η Ζενίτ θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της τους "αετούς" της Μπενφίκα. Η ρωσική ομάδα δεν έχει χάσει ποτέ μέσα στην έδρα της από ομάδα της Πορτογαλίας και η τελευταία της νίκη είναι αυτή απέναντι στη Πόρτο με 3-1 στη φάση των ομίλων. Από την άλλη τη τελευταία φορά που η Μπενφίκα ταξίδεψε στη Ρωσία ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 2-0 για την φάση των "32" του Κυπέλλου Ουέφα τη σεζόν 2004/2005. Μέχρι τότε η Μπενφίκα είχε ένα αήττητο 6 αγώνων απέναντι σε ρωσικές ομάδες. Για τους γηπεδούχους δεν θα παίξουν οι Κρισίτο και Ντάνι ενώ αμφίβολοι είναι οι Σιρόκοφ, Μπουκάροφ, Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ και Λάζοβιτς. Για τους Πορτογάλους αμφίβολοι είναι οι Έμερσον, Λουιζάο και Χάβι Γκαρθία. Και οι δύο είναι "φύσει" επιθετικές ομάδες γι'αυτό και θεωρώ πως το G/G είναι μια λογική επιλογή.

159 Μίλαν - Άρσεναλ  OVER 1,75  4-0 ΠΕΡΑΣΕ
Το καλύτερο παιχνίδι της φάσης των "16". Και η Άρσεναλ αλλά και η Μίλαν δεν βρίσκονται στη καλύτερη τους κατάσταση αλλά θέλουν να διορθώσουν την άσχημη εικόνα τους με μια μεγάλη πρόκριση στη φάση των "8" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Άρσεναλ προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί της Σάντερλαντ χωρίς να κάνει σπουδαία εμφάνιση ενώ και η Μίλαν προέρχεται από την σπουδαία ανατροπή με 1-2 επί της Ουντινέζε στο "Φρίουλι". Πάντως και οι δύο δεν έχουν σταθερή απόδοση. Τα προβλήματα για τον Αλέγκρι δεν είναι λίγα αφού απών από το παιχνίδι θα είναι οι Κασάνο, Φλαμινί και Ακουιλάνι ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπόατενγκ, Πάτο και Νέστα. Για τον Αρσέν Βενγκέρ τα προβλήματα είναι πολύ λιγότερα αφού απόντες από το παιχνίδι θα είναι μόνο οι Γουίλσιρ και Αντρέ Σάντος. Και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα στην άμυνα αλλά και μπουρλότο στην επίθεση. Πρώτη μας επιλογή το OVER του 1,75.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου