Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΤΡΙΑΔΑ



Κουπόνι με καλά σημεία αλλά και με παγίδες είναι το σημερινό. Ξεχωρίζει βέβαια ο μεγάλος τελικός του Κόπα Άφρικα ανάμεσα σε Ζάμπια και Ακτή Αλεφαντοστού.

395 Νις - Παρί Σ.Ζ   2  1,80 0-0 ΧΑΘΗΚΕ
Η Παρί είναι η καλύτερη ομάδα φέτος στη Γαλλία με το καλύτερο ρόστερ και με τον καλύτερο προπονητή. Τα πηγαίνει πολύ καλά εκτός έδρας και δύσκολα θα την σταματήσει η άσχημη φέτος Νις. Ο Κάρλο Αντσελότι έχει 5Χ5 μέχρι τώρα και θέλει με την σημερινή του νίκη να φτάσει το ρεκόρ του στο 6Χ6. Θα τα καταφέρει; Πιθανότατα ΝΑΙ. Ελκυστικότατο το διπλό του 1,80.

389 Μάλαγα - Μαγιόρκα   1  1,65   3-1 ΠΕΡΑΣΕ
Με όπλο την έδρα της η Μάλαγα αναμένεται να πάρει εύκολα ή δύσκολα τη νίκη απέναντι στην αδύναμη φέτος Μαγιόρκα αφού και εξαιρετικό υλικό διαθέτει αλλά και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται από τους φιλοξενούμενους.

391 ΑΡΗΣ - Εργοτέλης  1  1,45   1-1 ΧΑΘΗΚΕ
Ο Άρης έχει πάρει φόρα και δεν σταματά. Ο Μασάδο έχει οργανώσει τέλεια τον ΑΡΗ και ουσιαστικά δείχνει ότι ματς σαν το σημερινό και μάλιστα στην έδρα του δεν είναι δυνατόν να το χάσει. Από την άλλη λίγος στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι ο Εργοτέλης που δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου