Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

SERIE A: ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ Η ΙΝΤΕΡ!



Αγωνιστική με πολύ μεγάλα παιχνίδια είναι η αγωνιστική που διανύουμε για το Καμπιονάτο με τις επιλογές μας να είναι δύσκολες και με λίγο....ρίσκο.

372 Μίλαν - Νάπολι   1    1,60  0-0 ΧΑΘΗΚΕ
Παρόλο που είχε την κατοχή της μπάλας αλλά και περισσότερες ευκαιρίες από τη Λάτσιο η Μίλαν κατάφερε να ηττηθεί στο "Ολίμπικο" με 2-0 τη προηγούμενη αγωνιστική. Μοιραίος ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που έχασε τα...άχαστα! Οι "ροσονέρι" βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από τη πρωτοπόρο Γιουβέντους με ένα παιχνίδι περισσότερο και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να στραβοπατήσουν στην έδρα τους απέναντι στην Νάπολι. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Τσεζένα και θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Πιστεύω πως η Μίλαν δεν θα χάσει και άλλο έδαφος για την κατάκτηση του τίτλου και θα πάρει τη νίκη.

374 Παλέρμο - Αταλάντα     1    1,65  2-1 ΠΕΡΑΣΕ
Η Παλέρμο προέρχεται από το 4-4 του παιχνιδιού με την Ίντερ που αποτέλεσε διαφήμιση του ποδοσφαίρου. 3 γκολ ο Μίκολι, 4 ο Μιλίτο σε ένα πραγματικό κρεσέντο επιθετικού ποδοσφαίρου. Οι γηπεδούχοι κυνηγούν τις θέσεις του Europa League και δεν τους επιτρέπεται και άλλες απώλειες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά προβλήματα αν και δεν αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων. Η Παλέρμο έχει καλύτερη ομάδα και ευελπιστώ πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο.

369 Γιουβέντους - Σιένα    1   1,25  0-0 ΧΑΘΗΚΕ
Η Γιουβέντους συνεχίζει ακάθεκτη τη πορεία της προς τη κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Κόντι συνδυάζει θέαμα και ουσία κυρίως όταν παίζει μέσα στην έδρα της. Η Σιένα δεν πιστεύω πως θα σταθεί εμπόδιο στην ξέφρενη πορεία των Γιουβεντίνων και θα φύγει από το Τορίνο με κατεβασμένο κεφάλι. Πολύ χαμηλός ο άσος του 1,25 και δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να παιχτεί.

228 Ρόμα - Ίντερ  2   2,65   4-0 ΧΑΘΗΚΕ
Η Ρόμα προέρχεται από την ήττα-σοκ από την Κάλιαρι με 4-2 ενώ η Ίντερ έχασε εντός έδρας βαθμούς με το 4-4 επί της Παλέρμο. Η Ίντερ κυνηγά την ελπίδα της κατάκτησης του πρωταθλήματος αλλά και την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ σε κάτι που στοχεύει και η Ρόμα. Αναμφισβήτητα το μεγάλο ματς της αγωνιστικής. Σε δαιμονιώδη φόρμα από τη πλευρά των φιλοξενούμενων είναι ο Ντιέγκο Μιλίτο ο οποίος σκοράρει ακατάπαυστα και έχει φτάσει τα 12 γκολ στο Πρωτάθλημα.Η Ρόμα από την άλλη έχει προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία ενώ και στη επίθεση δεν είναι κάτι το φοβερό. Δύσκολο παιχνίδι που τον πρώτο λόγο έχει η ισοπαλία, αλλά εμείς θα υποστηρίξουμε την Ίντερ ως το καλό σημείο της αγωνιστικής στο Καμπιονάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου