Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

"ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ"



Και ξεκινάμε... Ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 0-1 μέσα στη Τρίπολη κάνοντας πολύ κακή εμφάνιση...Δεν είπαμε τίποτα, σας συμπαρασταθήκαμε όπως έπρεπε να κάνουμε και ελπίζαμε στη συνέχεια. Ήττα και από τον Πανιώνιο μέσα στη Ν. Σμύρνη κάνοντας μέτρια έως κακή εμφάνιση...  Και εκεί δεν μιλήσαμε, σας στηρίξαμε και ελπίζαμε στη συνέχεια. 1-1 με τη Κέρκυρα μέσα στο Αγρίνιο. Χ με τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος... Κρατηθήκαμε και πάλι,  και ελπίζαμε στη βελτίωση. Ήττα και από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα χωρίς ουσιαστικά να έχουμε κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο. Μετά και από αυτό όμως το γήπεδο ήταν γεμάτο και με τον Ατρόμητο. 1-1 αντί για 5-1! Σας στηρίξαμε και αποδώσαμε την άσχημη εμφάνιση του δευτέρου μέρους στο σφάλμα του επόπτη. Αλλά το χθεσινό παραπάει. 0-2 από τη Δόξα Δράμας;
Αρχικά συγχαρητήρια στη Δόξα που ήρθε και πήρε με τύχη αλλά και με μαγκιά το διπλό. Από την άλλη ή οι παίκτες δεν μπορούν να βρουν εστία ή ο Σέρεμετ ήταν εξαιρετικός. Πιστεύω ότι ισχύει το πρώτο. Δεν είναι δυνατόν να χάνονται 3 τετ-α-τετ και τρία τσουβάλια ευκαιρίες. Οι παίκτες πρέπει να σοβαρευτούν και να καταλάβουν που βρίσκονται. Να καταλάβουν πως δεν ήρθαν στον Παναιτωλικό για να απολαμβάνουν τα οικονομικά οφέλη που πρόσχαρα τους δίνει ο σύλλογος. Χρέος τους είναι να παίζουν και να βοηθούν τον Παναιτωλικό και τίποτε άλλο. Η χαλαρότητα πλέον και η αστοχία δεν συγχωρούνται. Μένουν 10 αγωνιστικές και ο Παναιτωλικός είναι  φαβορί για υποβιβασμό. Και λένε κάποιοι: "Θα νικήσουμε τους μεγάλους" 
Εδώ ρε φίλε δεν μπορείς να νικήσεις μέσα στην έδρα σου τη Δράμα και τη Κέρκυρα θα νικήσεις τον Ολυμπιακό , τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ; Αυτή η νοοτροπία θα μας καταστρέψει. 
Και το πρώτο θύμα όπως είναι πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο προπονητής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ορθά είναι θύμα. Ο Μπάμπης Τεννές οδήγησε την ομάδα μέχρι τη Σούπερ Λιγκ αλλά το παλικάρι δεν μπορεί παραπάνω. Το έχει δείξει στα περισσότερα παιχνίδια. Βάζει ένα γκολ η ομάδα και κλείνεται πίσω. Αυτό δεν ταιριάζει στο Παναιτωλικό και πιστεύω πως ο Φώτης Κωστούλας τον στήριξε υπερβολικά. Βέβαια, την ευθύνη δεν την έχει μόνο ο Μπάμπης. Την έχουν και πολλοί παίκτες. Πρώτον ο Άγγελος Χαριστέας. Ναι μας οδήγησε στη κατάκτηση του Euro αλλά πλέον είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που θα οδηγήσει εμάς στη Β Εθνική. Ανα δύο αγώνες τραυματίζεται λες και είναι κατασκευασμένος από γυαλί. Είναι πράγματα αυτά; Ντροπή!
Και όχι μόνο ο Χαριστέας αλλά και άλλοι παίκτες αλλά νομίζω πως από τον Χαριστέα περιμέναμε πολλά περισσότερα.
Το πλεονέκτημα για όλους στην ομάδα είναι ότι είχαν το κόσμο δίπλα τους μέχρι και χτες. Δικαιολογημένα βέβαια αφού η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο. Από ήττα σε ήττα και εμείς εκεί. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Τώρα πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει. Η ανοχή έχει γίνει ελάχιστη. Και αυτό γιατί τα περιθώρια έχουνε στενέψει και η ομάδα κινδυνεύει. Οφείλουμε όμως όλοι ως ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΙ να είμαστε κοντά ξανά στην ομάδα γιατί μένουν 10 αγωνιστικές ΦΩΤΙΑ! Εάν δεν νικήσουμε τη Δράμα εκτός και δύο φορές τον Λεβαδειακό τα πράγματα είναι σκούρα. Έως πολύ σκούρα. 
Πρώτα πρέπει να δούμε τον νέο προπονητή. Πρέπει να είναι έμπειρος ο οποίος να ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και να "ξυπνήσει" επιτέλους τους παίκτες του Παναιτωλικού. Και όχι Νταλακούρας και μαλακίες όπως ακούγεται τις τελευταίες ώρες.
Πάντως ότι και να γίνει οφείλουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα. ΟΛΟΙ αλλά ΧΩΡΙΣ ΑΝΟΧΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ!!!!

Από "Παναιτωλικούς" φίλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου