Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΒΟΡΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΚΑΙ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ



Πλούσιο το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος με τους αγώνες για το Europa League να δεσπόζουν. Τη παράσταση κλέβουν φυσικά οι δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στις 22:05 την Ρούμπιν στο κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει μια μεγάλη πρόκριση επί της Ουντινέζε στην Τούμπα σε παιχνίδι που ξεκινά στις 20:00.

169 Ολυμπιακός - Ρούμπιν Καζάν  1   1,75   1-0 ΠΕΡΑΣΕ
Πρώτο παιχνίδι: Ρούμπιν - Ολυμπιακός 0-1
Μετά το θρίαμβο με 0-1 στη παγωμένη Μόσχα ο Ολυμπιακός στο "καυτό" Καραϊσκάκη θέλει να σφραγίσει μια μεγάλη πρόκριση στους "16" του Europa League. Στο πρώτο παιχνίδι φάνηκε εξ'αρχής η μεγάλη ανωτερότητα του Ολυμπιακού ο οποίος αν ήταν λίγο πιο εύστοχος θα μπορούσε να πάρει το ματς με 0-2 αλλά και με 0-3. Η Ρούμπιν δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, λογικό αφού βρίσκεται σε αγωνιστική στασιμότητα λόγω του ότι το ρωσικό πρωτάθλημα έχει ήδη τελειώσει. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ενώ αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα της Ρωσίας με μόνη αλλαγή τον Ιμπαγάσα στη θέση του Μακούν αφού ο Βάσκος πιστεύει πως ο Αργεντινός μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στον δημιουργικό τομέα από τον καμερουνέζο. Από την άλλη, η ομάδα του Κούρμπαν Μπερντίεφ είναι καλύτερη στα εκτός έδρας παιχνίδια και όπως δήλωσε ο ίδιος στη Συνέντευξη Τύπου "Ήρθαμε να πάρουμε την πρόκριση με κάθε τρόπο". Μόναδικό πρόβλημα για τους Ρώσους ο Ανσάλντι ο οποίος είναι αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έδειξε πως πήρε εύκολα το παιχνίδι στη Ρωσία αλλά το σημερινό παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είναι κλάσεις ανώτερος από την αντίπαλό του αλλά θέλει προσοχή. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα παρά η νίκη του Ολυμπιακού στο κατάμεστο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ο άσος του 1,75.

160 ΠΑΟΚ - Ουντινέζε   UNDER 1,45 Ειδικό στοίχημα: Χ ημίχρονο 1,70  0-3 ΧΑΘΗΚΕ
Πρώτο παιχνίδι: Ουντινέζε - ΠΑΟΚ 0-0
Ο ΠΑΟΚ έκανε την έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι κρατώντας το μηδέν και σε άμυνα και σε επίθεση και θέλει στο αποψινό παιχνίδι να πάρει μια μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Ουντινέζε. Η ιταλική ομάδα έδειξε πως μπορεί στην επίθεση αλλά και πως τα προβλήματα στην άμυνα δεν λείπουν. Ο ΠΑΟΚ έχει συμπληρώσει ένα χρόνο αήττητος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θέλει με σημερινή του νίκη να αυξήσει το ρεκόρ στα 13 ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς ήττα. Εκτός για τον Λάζλο Μπόλονι θα είναι για ακόμη μία φορά οι Γλύκος, Κατσικάς, Ετό, Φωτάκης και Ίβιτς οι οποίοι δεν ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους. Από την άλλη μεριά ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν δεν θα μπορεί να υπολογίσει στους Πίντσι, Ίσλα, Μπάντου και στον αρχηγό Αντόνιο Ντι Νατάλε. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από 0-0 στα πρωταθλήματα τους ο ΠΑΟΚ με τον ΑΡΗ και η Ουντινέζε με την Κάλιαρι.ξέροντας πως στον αποψινό αγώνα όποιος σκοράρει πρώτος θα έχει σοβαρό προβάδισμα για τη πρόκριση. Γι' αυτό και αναμένεται ένα κλειστό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με το UNDER του 1,45 να είναι η ιδανικότερη επιλογή.

164 Άντερλεχτ - Άλκμααρ  1   1,95  0-1 ΧΑΘΗΚΕ
Πρώτος αγώνας: Άλκμααρ - Άντερλεχτ 1-0
Η Άντερλεχτ στο πρώτο παιχνίδι έκανε απογοητευτική εμφάνιση δίνοντας την ευκαιρία στην Άλκμααρ να πάρει τη νίκη με 1-0. Δύσκολο να πραγματοποιήσει παρόμοια εμφάνιση και απόψε αφού μέσα στην έδρα της μεταμορφώνεται και πραγματικά "πνίγει" τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Η Άλκμααρ φυσικά και δεν είναι κάποια άσημη ομάδα αλλά μέσα στις Βρυξέλλες τα πράγματα για την ομάδα του Φέρμπεικ θα είναι λίγο παραπάνω από δύσκολα. Ο καλύτερος άσος της ημέρας φτάνει στο 1,95.

171 Σπόρτινγκ Λισσαβόνας - Λέγκια Βαρσοβίας  1   1,40  1-0 ΠΕΡΑΣΕ
Πρώτος αγώνας Λέγκια - Σπόρτινγκ 2-2
Μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα η Λέγκια δεν έχει να χάσει τίποτα και θα παίξει επιθετικά. Το ίδιο και η Σπόρτινγκ που είναι φύσει επιθετική ομάδα και με τον Σα Πίντο στον πάγκο είναι αήττητη μέχρι στιγμής. Οι γηπεδούχοι παρά τον νέο σοβαρό τραυματισμό του αμυντικού Ονιέβου πιστεύω θα παίξουν καλά και θα πάρουν τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στους "16".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου