Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ Η ΝΑΠΟΛΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΜΠΟΛΟΝΙΑ



Πλήρης αγωνιστική κίνηση σήμερα στην Ιταλία με σπουδαία παιχνίδια που μπορούν να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τις διεκδικήτριες ομάδες των ευρωπαϊκών θέσεων αλλά και τις ομάδες που θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι στη Νάπολι απέναντι στη τοπική ομάδα και την Ίντερ!

371 Κατάνια - Νοβάρα   1  1,50  3-1 ΠΕΡΑΣΕ
Οι γηπεδούχοι θέλουν στο σημερινό παιχνίδι να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα τους για τη παραμονή στη κατηγορία κόντρα στην αδύναμη αλλά πάντα επικίνδυνη Νοβάρα. Κατά τη γνώμη μου η Κατάνια δεν πρόκειται να χάσει αυτή την ευκαιρία πόσο μάλλον μέσα στην έδρα της. Οι προσπάθειες του Μοντόνικο στη Νοβάρα είναι καλές αλλά όχι αρκετές για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός. Εξακολουθεί να πέφτει ο άσος ο οποίος έχει φτάσει από το 1,65 στο 1,50!

369 Αταλάντα - Ρόμα  2   2,20   4-1 ΧΑΘΗΚΕ
Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τη νίκη με 1-0 στο "Ολίμπικο" επί της Πάρμα, αποτέλεσμα που τους έφερε μόλις 3 βαθμούς μακριά από την τρίτη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αταλάντα αντίθετα δεν βρίσκεται στη καλύτερή της αγωνιστική κατάσταση και αυτό μπορεί κάποιος να το δει μέσα από τα τελευταία ανεπιτυχή της αποτελέσματα. Απών για την Ρόμα θα είναι ο Τότι κάτι που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα αφού η επίθεσή της θα γίνει πιο γρήγορη με την συμμετοχή Λαμέλα, Μπορίνι, και Οσβάλντο. Παράλληλα είναι η τελευταία ευκαιρία της Ρόμα να μπει αποφασιστικά στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Αξίζει το διπλό του 2,20.

402 Νάπολι - Ίντερ  1   1,75  1-0 ΠΕΡΑΣΕ
Το καλύτερο σημείο στην Ιταλία σήμερα! Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μία τρομερή εμφάνιση απέναντι στην Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ δείχνοντας πως έχουν βρει τη φόρμα τους στη καλύτερη χρονική στιγμή. Από την άλλη, η Ίντερ προέρχεται από την ήττα στη Μασσαλία με 0-1 κάνοντας κακή εμφάνιση. Η ψυχολογία των φιλοξενούμενων είναι πολύ χαμηλή και δεν νομίζω πως έχουν τύχη απέναντι στο Καβάνι και την παρέα του. Έπεσε ο άσος και από 1,85 πήγε στο 1,75!

401 Μπολόνια - Ουντινέζε   1   2,25  1-3 ΧΑΘΗΚΕ
Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι οι οποίοι προχωρούν από νίκη σε νίκη έχοντας στα τελευταία 7 παιχνίδια τους 3 νίκες και 4 ισοπαλίες. Αποτέλεσμα όλων αυτών να ξεφύγουν 3 θέσεις από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αλλά όπως είπε και ο Στέφανο Πιόλι, προπονητής της Μπολόνια "δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή, πρέπει να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς". Από την άλλη η Ουντινέζε προέρχεται από την πρόκριση μέσα στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ με 0-3 κάνοντας ουσιαστικά αυτά που δεν έκανε στην Ιταλία. Το ευχάριστο νέο για τους φιλοξενούμενους είναι η επιστροφή του αρχηγού Αντόνιο ντι Νατάλε ο οποίος θα δώσει νέα πνοή στην ομάδα της Ουντινέζε η οποία δυσκολεύεται πάρα πολύ στη δημιουργία ευκαιριών. Εάν συνυπολογίσουμε την εξαιρετική φόρμα της Μπολόνια αλλά και την κούραση της Ουντινέζε από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μπορούμε να υποστηρίξουμε την έκπληξη και τη νίκη της γηπεδούχου Μπολόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου