Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΦΑΒΟΡΙ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΝΑΠΟΛΙ



Ξεκινά σήμερα το δεύτερο πιάτο των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Η Ρεάλ βρίσκεται στην παγωμένη Ρωσία για να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ η Τσέλσι αντιμετωπίζει στην Ιταλία την πρωτάρα Νάπολι.

100 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης  2   1,35  1-1 ΧΑΘΗΚΕ
Η Ρεάλ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και αυτό θέλει να αποδείξει και στο σημερινό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Προέρχεται από το 4-0 επί της Σανταντέρ ενώ παράλληλα βρίσκεται 10 βαθμούς μπροστά από την Μπαρτσελόνα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Εκτός για την "βασίλισσα" θα είναι ο Ντι Μαρία που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Σανταντέρ ενώ λαβωμένοι είναι και οι Άλτιντοπ και Ντιαρά. Από την άλλη οι Ρώσοι προέρχονται από αγωνιστική απραξία αφού το ρωσικό πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδώ και καιρό και θα παίξουν το πρώτο τους παιχνίδι μετά το διπλό που πήραν μέσα στο Μιλάνο επί της Ίντερ με 1-2 για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης. Εκτός για τους Ρώσους θα είναι ο τερματοφύλακας Ακινφέεφ, ο μέσος Χόντα όπως και ο Χιλιανός Μαρκ Γκονζάλες οι οποίοι είναι όλοι τους τραυματίες. Η θερμοκρασία αναμένεται την ώρα την παιχνιδιού να βρίσκεται στους -3 βαθμούς Κελσίου κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους ιθύνοντες της Ρεάλ αφού η θερμοκρασία αυτή θεωρείται καύσωνας για την ρωσική πρωτεύουσα. Εν τέλει πιστεύω πως η Ρεάλ είναι κλάσεις ανώτερη και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το παιχνίδι και θα κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους "8" της διοργάνωσης.

106 Νάπολι - Τσέλσι  1  2,10  3-1 ΠΕΡΑΣΕ
Η γηπεδούχος πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης κέρδισε με το σπαθί της τη πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αφήνοντας έξω την Μάντσεστερ Σίτι. Προέρχεται από το θρίαμβο μέσα στη Φλωρεντία επί της Φιορεντίνα με 0-3 με τα δύο γκολ του Καβάνι και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.Ο Ματσάρι θα έχει όλη κι όλη μια απουσία στο σημερινό παιχνίδι και αυτή είναι η δικιά του αφού θα βρίσκεται στις κερκίδες εκτίοντας ποινή μίας αγωνιστικής. Από την άλλη η Τσέλσι συνεχίζει να απογοητεύει τους φίλους της αφού τα άσχημα αποτελέσματα πάνε και έρχονται. Τελευταίο η ισοπαλία με 1-1 με την Μπέρμιγχαμ για το Κύπελλο Αγγλίας αποτέλεσμα που οδήγησε τις δύο ομάδες σε επαναληπτικό. Αυτό έκανε έξαλλους τους φιλάθλους της Τσέλσι αλλά και τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς ο οποίος πλέον έχει από κοντά τον Βίλας Μπόας και πιθανότατα έτοιμο και τον αντικαταστάτη του. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η Τσέλσι αφού ο Μπόας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενώ τα μικροπροβλήματα τραυματισμών των Τέρι και Λάμπαρντ  δεν φαίνεται ότι θα τους στερήσουν τη συμμετοχή στο αποψινό παιχνίδι. Προγνωστικά μπορούν να γίνουν αλλά με ρίσκο. Προβάδισμα προσωπικά έχει η Νάπολι η οποία και καυτή έδρα έχει αλλά και καλύτερη αγωνιστική εικόνα από την Τσέλσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου