Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΤΡΙΑΔΑ



Δύσκολο το σημερινό κουπόνι αλλά με επιλογές που αξίζουν το ρίσκο...

119 Παναιτωλικός - Δόξα Δράμας  1  1,45  0-2 ΧΑΘΗΚΕ
Χωρίς νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια πρωταθλήματος είναι ο Παναιτωλικός ο οποίος βρίσκεται μόλις στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από το 1-1 με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο αποτέλεσμα που ξεχείλισε το ποτήρι όσον αφορά το θέμα της διαιτησίας. Συνέπεια η άμεση ανακοίνωση της ΠΑΕ κατά της διαιτησίας που απαιτούσε ισότιμη αντιμετώπιση. Στα αγωνιστικά, βελτιωμένο πρόσωπο έδειξε η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο και αυτό ευελπιστεί να δείξει και στο σημερινό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Κανγκά Ακαλέ, το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Από την άλλη μεριά η Δόξα μετά την ήττα στην Τρίπολη πήγε κατευθείαν στο Αγρίνιο ελπίζοντας πως θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Η επιθετική όμως αφλογιστία των Δραμινών και τα πολλά προβλήματα στην άμυνα κάνουν το έργο τους δύσκολο έως ακατόρθωτο. Φαβορί ο Παναιτωλικός, έκπληξη θα αποτελέσει ακόμη και η ισοπαλία.

132 Νασιονάλ Μαδέιρα - Σπόρτινγκ Λισσαβόνας     2     2,10  1-3 ΠΕΡΑΣΕ
Το Κύπελλο είναι είναι πιο σοβαρός θεσμός από το Λιγκ Καπ στο οποίο αποκλείστηκε η Σπόρτινγκ το Σάββατο και γι'αυτό αναμένεται να είναι πιο σοβαρή απόψε απ'ότι το Σάββατο. Σαν ομάδα είναι καλύτερη από την Νασιονάλ η οποία πορεύεται με έναν μέτριο προπονητή χωρίς ιδιαίτερες επιτυχίες. Σαν ματς της χρονιάς έχει χαρακτηριστεί το αποψινό παιχνίδι για την Σπόρτινγκ και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στο διπλό του 2,10.

121 Χέρτα - Γκλάντμπαχ  2     2,20  0-0 ΧΑΘΗΚΕ
Το κλίμα στην Χέρτα μετά και τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν είναι το καλύτερο αντίθετα με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι "πετάνε". Πολύ δύσκολα δέχεται γκολ η Γκλάντμπαχ ενώ και η Χέρτα δεν βρίσκει με ευκολία δίχτυα. Το μομέντουμ όμως είναι με τη πλευρά των φιλοξενούμενων οι οποίοι πιστεύω πως εύκολα δύσκολα θα περάσουν από την έδρα της Χέρτα και θα πάρουν τη πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου